reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dzięki za przepisy dziewczynki,skorzystam pewnie:tak::tak:Jestem wściekła bo od godzin popołudniowych nie mogę w ogóle otworzyć BB:wściekła/y::wściekła/y:nie wiem czemu ale już drugi dzień tak było....
Ja to mam niezle-teraz mój małżon jest chory:no::baffled:Jeden kaszle drugi kicha normalnie dom wariatów:cool:Jak mnie coś nie złapie to będzie cud(daj Boze):sorry2:Telma byłabym chętna na nazwe tego leku:-)

ja mam wizytę 30 więc też zapytam o to nie ciekawie to wygląda

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Witam Was w słoneczny poranek!
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.

ehh mamma Ty to sie masz z tymi swoimi chłopakami:baffled:ale wiesz było tak kilka tygodni temu ze u mnie w domu oboje chorowali okropnie a mnie nic nie wzieło mimo że koło nich chodziłam:tak:to może i Ciebie ominie - czego Ci zycze:sorry2:;-):-)
bo ja to na ten przykład mam w tej chwili katar:dry::baffled:

Witam Was w słoneczny poranek!
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.
właśnie jak patrzyłam na swoje badania to nie miałam tego robionego wiec zapyatm gina o to;-)

poczytałak troszke o tej cytomelagii... no i w sumie tez sie spytam lekarza na najbliższej wizycie co o tym sądzi:baffled:dale do myslenia:dry:

Też nieco właśnie poczytałam o tym ..... wsumie pierwszy raz o takim czymś słysze, ale rzeba będzie zapytać Ginki przy najbliższej wizycie.

A u mnie dziś śliczny dzionek się zaczął od rana. Słoneczko świeci aż miło, śnieżek topnieje, byłam u taty, już o niebo lepiej wygląda, jest na "normalnej" sali i ogólnie aż sie chce żyć :tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry