mamma80
Entuzjast(k)a
No widzę że kuchareczki już pracują przed Wigilią;-);-)Ja tez mam w tym roku u siebie,ale poszłam na łatwiznę i każda mama coś robi i po prostu przyniesie
Śmiałam się że ja udostępniam lokal...
Najgorsze jest to że jeszcze nie mam prezentów

U mnie ciąża wskoczyła w wyższy poziom zaawansowania bo hormony mega zmieniły biegun działania-wczoraj (dobrze że zostałam sama w domu)ryczałam jak nienormalna
Siedziałam i patrzyłam w okno i po prostu zanosiłam się od płaczu jakby mi ktoś umarł.Ale powiem wam że po 15 minutach ryku wszystko mi przeszło;-)Może to baby-blues ciażowy?W zasadzie lepiej teraz niż po-z Jaśkiem,po porodzie było u mnie fatal-nikt kto miał kontakt ze mną nie wspomina tego dorze
niekat pozdrowionka dla Oli
weronikaa,mrowa,ninja-super te wasze domki!!!!!!!
Śmiałam się że ja udostępniam lokal...Najgorsze jest to że jeszcze nie mam prezentów

U mnie ciąża wskoczyła w wyższy poziom zaawansowania bo hormony mega zmieniły biegun działania-wczoraj (dobrze że zostałam sama w domu)ryczałam jak nienormalna
Siedziałam i patrzyłam w okno i po prostu zanosiłam się od płaczu jakby mi ktoś umarł.Ale powiem wam że po 15 minutach ryku wszystko mi przeszło;-)Może to baby-blues ciażowy?W zasadzie lepiej teraz niż po-z Jaśkiem,po porodzie było u mnie fatal-nikt kto miał kontakt ze mną nie wspomina tego dorze
niekat pozdrowionka dla Oli
weronikaa,mrowa,ninja-super te wasze domki!!!!!!!
dobrze ze juz przeszło:-)
czy to może zaszkodzić?

I już, już miałam się brać za porządki w szafkach, a tu nagle prąd przyszedł no i znów nici ze sprzątania
- boziu, ale ze mnie gospodyni

.Jeszcze do tego ten mój mąż nie ma tej pracy i na razie zero odzewu,mi ten zus nie wiadomo kiedy i ile wypłaci tego marnego zasiłku,to co mieliśmy z wesela odłożone na poród i zakupy dla dziecka w oczach znika!w końcu zostanę z samym łóżeczkiem, pościelą i kilkoma ciuchami a rodzic pójdę byle gdzie i w starej pidżamie!!!:-(totalną rozklejkę osiągnęłam,spadam nie będę innym udzielac takiego wspaniałego poczucia psychicznego