reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

weronikaa - ja też zmieniłam lekarz rodzinnego i zapisałam się do innej przychodni wystarczy wypisać deklaracje że chcesz tam chodzić a co do flegaminy to dostałam ten syrop bo lekarz stwierdził że lepsze to niż potem leżenie w szpitalu jak się dobrze nie wyleczy a nie pisze czy szkodzi w ciąży bo nie ma szans na badania ciężarnych kobiet na leki one się nie godzą wiec sobie kupiłam i pierwszy dzień myślałam że umrę brak gorączki a czułam się jakbym siedziała w saunie do tego wymioty i brzuch mnie bolał z mojej winy bo nie doczytałam niepożądanych skutków :zawstydzona/y:

ja już mam prawie posprzątane mężuś umył okna zostało tylko takie powierzchowne sprzątanie

pozdrawiam

reklama
już 2 godziny tu siedzę i nadrabiam zaległości:-):-)

oj widze, że jest nas tu kilka budujących domki...
Lawenda
a to mój projekt... my tak jak ninja teraz kupujemy materiał, a od połowy marca ekipa ma działać.. do końca roku stan surowy zamkniety - taki jest plan.. zobaczymy jak z realizacją..
jeśli macie ochotę mogłybyśmy założyć osobny watek na temat budowy domu i wklejać tam zdjęcia z postepów, rzucać pomysłami i ciekawostkami, myślę, że to jest szczególnie ciekawe jak się pisze już o tych wewnętrznych wykończeniach..mamy też taki na soerpniówkach, tyle, że tam już prawie wszystkie domy gotowe.. no i nie zaqnudzałybyśmy pozostałych dziewczyn.. a przyznam, że już mam do was kilka pytań...

skaba - ja jestem za! Może i od Was się wielu rzeczy dowiem, będziemy mogły ponarzekać ;-) i w ogóle. Tym bardziej, że jak kiedyś pisałam, będę budowała ten dom bez męża (bo będzie wtedy pracował 220 km ode mnie) więc zastanawiam się, jak sama to ogarnę przy Tymonie....

A w ogóle to piękny ten Twój projekt - ja już ciut żałuję, że wybrałam pojedynczy garaż...

Zachęcona przez Ninja pozwoliłam sobie założyć nowy wątek dotyczacy naszych czterech kątów... oczywiście zapraszam wszystkie marcóweczki budujące swoje domy, ale nie tylko... proponuję, żeby było to miejsce, gdzie zamieścimy zdjęcia naszych kącików przygotowanych dla maluszków... gdzie bedziemy wrzucać wszelkie pomysły dotyczace ciekawych rozwiązań do zastosowania w mieszkaniach.. gdzie bedziemy mogły pochwalić się naszymi małymi i większymi przemeblowaniami lub remontami w naszych mieszkankach i domkach... itd. itp. co wy na to?? :-):-):-)

Skaba bardzo ładny twój projekt:-) i nei mam nic przeciwko nowemu wątkowi:-)
Weronika zanosisz tylko deklaracje do którego lekarza chcesz należec w tej przychodni do której chcesz sie zapisac i ten lekarz przyjmuje a reszta zajmuje sie przychodnia do której sie przenosisz;-)

Skaba - śliczny będzie domek :-) tylko jak dla mnie dyży, moj ma zaledwie 109m2 a i tak mi się wydaje ogromny :tak:
No i super pomysł z tym nowym wątkiem.

Ninja
- podziwiam Cię, budowa na Twojej głowie :szok:

No i dzięki za info co do przepiania się do lekarza. Ja z rana będe atakować Ginke (w związku z tym obiecanym USG) no i wybiore się od lekarza, bo mamuśka nie kazała mi brać ani flegaminy ani bioparoxa więc tak się męczę, ale do jutra wytrzymam :dry: Wczoraj wydawało mi się że mam gorączkę, bo buśkę miałam rozpaloną a nogi zimne ale jak zmierzyłam to miałam 36.8 ale wnerwia mnie bo nie moge odkaszleć i chrząkam na pół chałupy jak stara babka zanim mi się "uda" :baffled:

Skaba domek bajeczny. A pomysł z nowym wątkiem super, ja się wprawdzie nie buduję ale mam "wieczny" remont, wciąż coś ulepszamy, poprawiamy więc może uda się coś podpatrzeć od reszty dziewczyn??;-):tak:
A próby wątrobowe ( Alat i Aspat) z tego co wiem to w ciąży robi się gdy istnieje zagrożenie cholestazą ciążową

Ninja A konkretnie to kto by miał do niej należeć??my czy dzieciaczki???:baffled:osobiście mnie wkurzają strasznie te serwery bo bywa,że wysylam wiadomośc i nie wyśle się a skasuje owszem:wściekła/y:.Kochana dopiero wyczytałam,zwolenniczką psów jesteś???a konkretnie bokserów???:confused:Ja też uwielbiam psiorki a szczególnie swoją sunię:happy2:

reklama
Ninja w sumie to jestem za a jeśli anwet nie az tak to chociaż tu zał uzmy wątek gdzie bedziemy wpisywały swoje dane (tylko te naprowadzajace) cobysmy sie odnalazły i powpisywały do znajomych chociaż...:tak:
został mi tydzien pracy do świąt a potem juz tylko miesiac i laba:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry