reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Przyszła Mamusiu to może wpadniesz do mnie po drodze?autko co za małe będzie na dzidzię?Też tak czuję jakby niesamowita ulga.Ale moja panienka też już się ułożyła grzecznie w dół i też mnie jajniki czasem boolą!:szok:
Weronika ty kochana przeczytaj ulotkę o tym bioparoxie bo z tego co pamiętam brałam go przy zapaleniu krtani razem z antybiotykiem przed ciążą,i póżniej jak mi się znowu jakaś chrypka pojawiła to też chciałam się nim podratowac i pamiętam,że nie dało rady dla ciężarnej go wziąc:dry:

reklama
Marteczka - ja płace 50zł za wizyte (to chyba jeszcze nie aż tak dużo), ale też bym chciała za 15 min brac 50zł :wściekła/y: - hehe trzeba się było uczyć :tak:
a co do Bioparoxu - ja zatoki ostatnio złapałam z 2 miechy temu i własnie Dr mi przepisała to + Flegamiene. Zapobiegawczo zadzwoniłam do ginki i kazała to brać, tak więc nie sądze żebym tym razem miała coś innego (tym bardziej że właśnie tylko zielony katar mam, no i przez to mówie "przez nos"), ale jak nie przejdzie to się wybiore w poniedziałek dla spokojności ;-)

U mojego gina to ja kończę wizytę :tak: (inne dziewczyny też, dlatego czasem są poślizgi ale tak jak PrzyszłaMamusia nie zwracam na to uwagi :-D)

mrowa - Ty to masz zacięcie do tego gotowania :-):tak:

Ninja właśnie przeczytałam na innym wątku że Twój mąż gra w Ogame:szok: Mój też!!!!:wściekła/y: Wprawdzie niedawno oddał jedno konto ale wciąż ma drugie:wściekła/y: i niby czeka aż znajdzie się ktoś chętny:wściekła/y::no:. Ale nie bardzo mu w to wierzę

a co to za gra:confused:
ulepiłam uszka całe 125;-) przynakmniej sie zrelaksowałam:cool2:
Ninja ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy traba:-p:-D musze zrobic bo w końcu zaprosiłam familje na wigilie wiec trzeba sie pokazac:-D:zawstydzona/y:

reklama
Weronika no właśnie mogłyśmy się uczyć to byśmy tłukły taką potężną kasiorę,:rolleyes:a im więcej skrótów przed nazwiskiem tym stawka wzrasta,chociaż ja bym nie chciała tego tam grzebać różnym babą:errr:
już analityce medycznej nie dałam rady ze względu na swoje wewnętrzne"fuj!":sorry:
Ninja,Asze Kurde faceci to zawsze się podniecają byle głupią gierką,mój tnie namiętnie w Fifę tak nie przerwanie od dwóch lat ale,przecież co roku nowa wersja wychodzi,faktycznie dla mnie to się tylko grafiką różni,może zaproponujemy im nową grę?:confused:BIERKI ELEKTRYCZNE POD WODĄ to im przejdzie:angry:
Mój dzisiaj stwierdził,że musi zacząć mnie wyręczać,BRAWO,chociaż na to się przyda siedząc w domu!!! i dobrze,że mamy mały dywanik i tkany a nie strzyżony,bo pomachał szczoteczką i się strasznie usapał:baffled:co za kondycja:no:,jak w 7miesiącu ciąży:-p
Mrówa a Melci nie lepiła z mamusią???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry