remeny
mama dwóch łobuziaków :)
ninja, ja przestawiłam suwaczek wg terminu z usg. A tak na prawdę to i tak wiem że będę wczesniej ciachana, więc to tylko tak pro forma. No i przegapiłam swoją studniówkę, była przedwczoraj buuu.
Podpinam się więc do Was i poświętuję dziś
Strasznie dużo napisałyście. Strasznie. Nie nadążam. Ale jeszcze tylko styczeń, może nawet nie cały, i jak pójdę na L4 to sie nie opędzicie ode mnie
Będę produkować post za postem
))
Co do fryzurek, to mam pełen przegląd przy pobieraniu cytologii
Tendencje rozkładają się równomiernie, połowa populacji młodych kobiet przychodzących do naszej pracowni preferuje na gładko lub z paseczkiem, druga połowa podgala tylko boczki
))
Cos mi się w głowie zakręciło, chyba musze się położyć :/
Podpinam się więc do Was i poświętuję dziś
Strasznie dużo napisałyście. Strasznie. Nie nadążam. Ale jeszcze tylko styczeń, może nawet nie cały, i jak pójdę na L4 to sie nie opędzicie ode mnie
Co do fryzurek, to mam pełen przegląd przy pobieraniu cytologii
Cos mi się w głowie zakręciło, chyba musze się położyć :/
sorki

.I ja tez z W-wy .Ja zamierzam rodzic w Bielańskim...tak jak Ninjacorps.Chodzę prywatnie do lekareza który pracuje w tym szpitalu.
.Małz bedzie sprzatał ale tak mi go zal bo pracuje całymi dniami..przyjeżdza do domu to normalnie zwłoki...Jestescie juz w 100% gotowe na świeta???

Mój maz powiedział ze wygladam rewelacyjnie a jego zdanie ma dla mnie przeogromne znaczenie.Wiec i makijaz robie mocniejszczy, zakładam kolczyki bo nareszcie widać i wogóle czuję sie strasznie odważna...bo przeciez to nie takie byle co;-);-);-)Uffff ale peany na swoja cześc piję!!!1