Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam to samo z tym spaniem na lewym boku... tylko na prawym moge zasnac i tylko na prawym spie bo inaczej lapią nie kurcze stóp...Ja tez dosyc często nawiedzam kibelek od kilku dniI do tego jeszcze w cholerę innych dolegliwości mi przybyło-o podwoziu to juz nie mówię;-)Wszystko mnie tak ciągnie,że hej.W nocy coraz gorzej,zwłaszcza jak zmieniam położenie z boku na bok-masakra jak mnie boli-a i co najlepsze,powinno sie spać na lewym boku,a u mnie jest odwrotnie-mała wtedy mi spać nie daje a do tego mam duszności na tej str.
OPo prostu zaczął się moj 'ulubiony'okres ciąży
![]()
dziwna zaleznośc ale zachodzi wiec ja respektuje
siusiam jak po 10 piwach i w nocy wstaje co do tej pory nie zdarzało mi sie często
no i caraz częsciej nawiedzaja mnie skurcze brzucha - nawet w nocy budza (jak dziś) i wtedy najlepiej mi jak sobie powisze brzuchem w dół
podkulam nogi kłądę sie na poduszcze głową i tak sobie leże z wypieta pupa;-)dziś tak rano poleżąłam bo obudził mnie skurcz i przeszło

.jutro ide do gin....dzisiaj mam natomiast konsultacje u okulisty....Ninja, a po co stół z dziurą? Jak pracowałam, to regularnie chodziłam na masaż. Siadałam sobie wygodnie na krzesełku, opierałam się o łóżko i masaż był na siedząco. I na prawdę super sprawa. Teraz nie chodzę, bo w pracy masażysta był w tym samym budynku co moja firma, a tutaj nic blisko nie mam. Z resztą jak więcej wypoczywam w ciągu dnia, to bóle kręgosłupa już mi raczej nie dokuczają.Mnie bolą plecy od ok.20.12, jak jechałam do rodziców na święta - prowadziłam 6 h i całą drogę bolały mnie plecy tak, że myślałam, że zwariuję... no i tak już mi na razie zostało - przy jeździe samochodem i siedzeniu dłużej przy kompie. Chciałam iść na masaż, ale w moim miasteczku żaden masażysta nie ma stołu z dziurą na brzuch :-( - a 4 ich jest w tym 2 salony masażu
Giza - no to witam w klubie jeżeli chodzi o hemoroidy....
Kurde, nie bardzo wiem, jak się za nie wziąć...
Dziewczyny, wiecie coś na ten temat, czy trzeba tak od razu do lekarza?
Mój synek miał 57 cm jak się urodził i rozmiar 62 to tak na 2-2,5 miesiąca nam wystarczył. Więc przy mniejszym maleństwie to chyba tak do 4 miesiąca powinny wystarczyć.Dziewczyny mam pytanie do tych mam , które maja juz dzieciaczki...Zakładajac że dzidizus sie rodzi w rozmiarze "standardowym", tj ok 50 cm Na jak długo wystarczaja ciuszki w rozmiarze 62????Bo nie wiem czy nie przegiełam z kupowaniem.Zeby być dokładna powiem tak: mam w cholerę ciuszków nr 62, dosłownie kilka sztuk 56 i kilka 68.....i Chyba mam juz zajoba , bo nie wiem czy starczy czy nie za dużo twego dobrego.....

..Przeciez małżona nie poproszę
wiem bo mam to od liceum
ee rodzinne