Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie boli właśnei w krzyzachDzięki dziewczyny za rady!
Kręgosłup boli mnie w dziwnym miejscu, bo jedynie pod prawą łopatką - więc mogę chodzić na masaże (mrowa - masaże musi wykonywać osoba przeszkolona do robienia masaży ciężarnym - nie wolno masować niektórych miejsc i niektórych punktów z akupunktury)

i pewnei z tego powodu nei moge iśc do profesjonalisty

dziewczyny moje pytanie dotyczy PITU!!!!! przed chwilą sie dowiedziałam ze jakies oświadczenie trzeba złozyc do 10 Stycznia jesli chce się brzydko mówiac odliczayc dziecko od podatku!!!Wiecie cos an ten temet - podobno to tylko jesli pracodawca nas rozlicza nie my sami ale chciałbym wiedziec na pewno![]()
ale nic tylko się cieszyć
, że przeszło. A w czwartek mam gina to muszę jej to zgłosić.
!
. Dziwne ale co firma to wymiarówka różna. A niektóre ciuszki na 62 wyglądają jak na 68.
. Nie wiem. Mi mała też uciska na kiszkę i mam czasami zaparcia...co najgorsze mam uczucie, że mnie strasznie goni siadam na kibelek a tu problem
A nigdy przed ciążą nie miałam tego problemu, bo u mnie wizyta 3 razy dziennie w kibelku to była norma, a teraz tylko raz
. Ale pomaga kiwi. Po nim szybciej goni i jest łatwiej.
Chyba jeszcze nie ma.Wiem że ninja miała do nich pisać w tej sprawie,ale pewnie na razie cisza.Dziewczyny a wiadomo co z tą naszą klasą? Nie mogę nas znaleźć. Marcówki 2007 znalazłam w: szukaj szkoły-warszawa- inne.
A nas niet.
Chyba jeszcze nie ma.Wiem że ninja miała do nich pisać w tej sprawie,ale pewnie na razie cisza.

Dzisiaj to już ich opieprzę tam!