reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

moja mama wyszła ze szpitala na przepustke właśnie ja przywiozłam :-)
jutro ma sie stawić na badania a potem do domu ;-) i tak codziennie bedzie na przepustce i tylko na badaniach:cool2:

a dzis ide pogadac z dziewczynami do baru tak zeby troche sie odstresowac;-):cool2:

reklama
Sylka ja biorę fenoterol od 20 tyg, najpierw 12x pół teraz 16x, do tego biorę izoptin ( 3-5) na początku czułam sie nie bardzo ale już się organizm przyzwyczaił i teraz jest w miarę ok:-). W pierwszej ciąży też brałam i urodziłam w 38 tyg, ale nie pamiętam ile brałam i kiedy przestałam brać ( to było 10 lat temu)

Ja rodziłam 15 miesięcy temu.Brałam fenoterol od ok 20 tyg do 38 tyg.Urodziłam w terminie co do dnia.Poród bez problemu trwał całość4 godziny od pierwszych bóli,samo wyjście od partych 10 min.

Moja siostra urodziła! MIłosz ma 59cm i waży 4,360 kg. Jest zupełnie inny niż starszy. Mikołaj był łysy jak kolano, a Miłosz ma czarne długie włoski.
Pozdrawiam

Mrowa - zdrówka dla mamy życzymy!!!!

Monika A
- gratulacje dla siostry - kawał chłopa!!!

Dziewczyny :sorry2:- chciałabym, żebyście podzieliły się ze mną, jakie macie zdanie na zakładanie nowych wątków. Naprawdę zależy mi, żeby każda z Was coś skrobnęła na ten temat - chciałabym wiedzieć.

Moim zdaniem, najfajniejszym sposobem było tak jak do tej pory - któraś wrzuca propozycję danego wątku na wątek ogólny i jak kilka dziewczyn jest zainteresowane, wtedy taki wątek się zakłada.
Bo równie dobrze to np. Monika A mogłaby założyć wątek "moja siostra urodziła" - ale jakoś tego nie zrobiła ;-).

A jakie jest Wasze zdanie?

Mam nadzieje ze siostra czuje sie dobrze - urodzic takie duze dziecko - pewnie w porowaniu z innymi wyglada na starsze!!!! ale ma fajnie :-):-):-):-)
Gratulacje!!!

co do tematu watkow i ich rozdrabniania:
- o narodzinach siostrzenca - pozostawilabym w watku glownym
- dodatkowy watek to np "nasze dolegliwosci" - zamiast w watku glownym

Z tego co zauwazylam ninja nie musisz pytac - wg mnie masz bardzo dobre wyczucie co do "porzadkow " w naszym forum

reklama
co do tematu watkow i ich rozdrabniania:
- o narodzinach siostrzenca - pozostawilabym w watku glownym
- dodatkowy watek to np "nasze dolegliwosci" - zamiast w watku glownym

Z tego co zauwazylam ninja nie musisz pytac - wg mnie masz bardzo dobre wyczucie co do "porzadkow " w naszym forum

sim
- ale to nie moje forum, więc takie rzeczy myślę, że należy ustalać razem, wtedy nam wszystkim milej tu będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry