weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Tak więc zjawiam się po całym dniu i już piszę. Dziś dzień był po prostu super!
Na początku przyszedł mi ten papier z ZUS-u i jakoś tak głupio tam napisali, ale wywnioskować można że przyznali to całe świadczenie rehabilitacyjne na 2 m-ce! :-)
Puźniej byłam u Ginki i pierwszy raz wizyta naprawdę mi się podobała od samego początku do końca. Pierwszy raz nie było jakiegoś takiego pośpiechu, presji. O wszytko się wypytałam, z tym bolącym kroczem stwierdziła że mam coś tam przekrwione i dlatego pobolewa (ale to nie wada ;-))
Co mnie uradowało - przytyłam od 19.12 tylko 1 kg czyli w sumie mam 10+ w 32tc
(a myślałam że będzie co najmniej ze 3-4+) Ciśnienie 135/75
No a z moją Kluską - potwierdziła że córeczka (bo mąż sie dziś śmiał że tyle ciuszków różowych a co jak będzie chłopak?), leży sobie główką w dól, waży 1900 :-) nie wiem ile mierzy. Obw. brzuszka 28,2cm, obw. główki 28,4
Z tego USG wyszło że termin mam na 13.03 czyli dzień wcześniej niż normalnie.
Co do mnie to macice mam nisko, lecz "pozamykana" więc jest ok!
:-) OGÓLNIE JEST SUPER!!
Nie macie pojęcia jaka szczęśliwa dziś wyszłam od niej - jeden minusik podniosła się na 70zł
Następna wizyta 7.02.
A teraz ide czytac zaległości i się pewnie odezwe jeszcze
Na początku przyszedł mi ten papier z ZUS-u i jakoś tak głupio tam napisali, ale wywnioskować można że przyznali to całe świadczenie rehabilitacyjne na 2 m-ce! :-)
Puźniej byłam u Ginki i pierwszy raz wizyta naprawdę mi się podobała od samego początku do końca. Pierwszy raz nie było jakiegoś takiego pośpiechu, presji. O wszytko się wypytałam, z tym bolącym kroczem stwierdziła że mam coś tam przekrwione i dlatego pobolewa (ale to nie wada ;-))
Co mnie uradowało - przytyłam od 19.12 tylko 1 kg czyli w sumie mam 10+ w 32tc
(a myślałam że będzie co najmniej ze 3-4+) Ciśnienie 135/75No a z moją Kluską - potwierdziła że córeczka (bo mąż sie dziś śmiał że tyle ciuszków różowych a co jak będzie chłopak?), leży sobie główką w dól, waży 1900 :-) nie wiem ile mierzy. Obw. brzuszka 28,2cm, obw. główki 28,4
Z tego USG wyszło że termin mam na 13.03 czyli dzień wcześniej niż normalnie.
Co do mnie to macice mam nisko, lecz "pozamykana" więc jest ok!
:-) OGÓLNIE JEST SUPER!!Nie macie pojęcia jaka szczęśliwa dziś wyszłam od niej - jeden minusik podniosła się na 70zł
Następna wizyta 7.02.A teraz ide czytac zaległości i się pewnie odezwe jeszcze

...ale już mi minęło. Ale fajnie, że potwierdziła się córeczka u Ciebie.