reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba bardzo Ci współczuję, chybabym się załamała na Twoim miejscu..:no::wściekła/y::-(
Ninja popieram Twój pomysł, ale szkoda że nie idzie zmienić tytułu, umówimy się że tam piszemy wszystko o karmieniu i tyle:tak:
U mnie też dzisiaj piękny dzień, słoneczko świeci, +5, ale właśnie wyje syrena straży pożarnej, jeżdżą karetki i straż, aż się denerwuję co sie stało:-(:szok:

reklama
oj poczytałam i widze, że coś na tym forum marcowym wielu osobom wiatr w oczyw ieje, ale miejmy nadzieję, że to chwilowe...

dusia dobrze, że już ok z tym cukrem..
niekat przykra sprawa z oczkami.. ale okulary dają się lubić.. ja nie wyobrażam sobie swojej twarzy bez nich:-)oby tylko to zapalenie szybko ustąpiło..

ewa33 bardzo mi przykro z powodu poronienia twojej bratowej.. na pocieszenie powiem tylko, że moja bratowa miała być lutówką i niestety w 7 tyg. straciła ciążę, ale za to będzie majówką:-) na pewno wszytsko się ułoży.. choć wiem, że smutek w sercu zostaje..
przyszła mamusia alwe ci się baba trafiła z tym L4.. chyba bym ja rozszarpała.. i przez taką jędzę masz tyle biegania.. wrrrr.

na szczęście z maluszkami wszystko dobrze i jak widze rosną jak na drożdżach:-):-):-) i to jest najważniejsze!!!!!!:-)

A zobaczcie co Skaba ma nad avatarem ! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no nie dość, że podrzegacz to jeszcze prowokator:-):-):-) dziewczyny dziekuję za gratulacje.. ten "awans" zawdzięczam ninja:-):-):-) oczywiście ja też służę w sprawach technicznych i nie tylko.. chć musze jeszce rozeznać te moje nowe możliwości i opanować umiejętności:-):-):-)

ninja co do propozycji usunięcia niwektórych wątków ja jestem całkowicie ZA

Synek siostry Miłosz. Na drugim zdjęciu ze starszym bratem, trochę zazdrosnym ;)

DSC_0725 (Small).JPG

DSC_0731 (Small).JPG

zazdroszczę Wam tego wolnego ja mam teraz mały remont i tu się mieszkać prawie nie da,do tego sesja ale narzekać nie mogę bo sama tak chciałam ;-)
już czuję te dodatkowe kila bo czasami chodzę jak staruszka kołysze się na boki i na dłuższym dystansie czasami wysiadam dlatego tak lubię chodzić z mężem

Trochę się boje że pójdę w lutym do szpitala z ciśnieniem ale już zaczyna się normować bez sensu tak leżeć jak tu tyle szykowania prania kupowania
lecę robić obiad pozdrawiam wszystkie mamy :-)

reklama
darinia na pocieszenie ci powiem że u mnie remont zaczyna się za tydzień i myślę,że to będzie sajgon niezły:baffled::baffled:Jeszcze do tego wizja zamieszkania u mojej mamy na tydzień-bo jak zaczną robić łazienkę to raczej zJaśkiem nie dam rady-to bardzo kiepska wizja:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry