Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wystarczy kilka godzin nieobecności a tu juz tyle naskrobane

mój tez się ciągle ze mnie smieje że jak nie siedzę na bb to zaglądam na naszą klasę, i że dla mnie inne strony nie istnieją;-)
i szczerze mówiąc pomoc pomoca ale ja np wole wszystko zrobić sama i wtedy wiem jak to jest zrobione, no ale dobre chociaż to...:-(

Kiedyś to na głównym było tylko dużo pisane a teraz...Byłam złożyc wczoraj wniosek o dowód(do znalazłam 2zdjęcia ze stycznia zeszłego roku i formularz do wydruku na necie):-)Mój mąż wczoraj wrócił więc robiłam kolację a dziś pranie,sprzątanie,zakupy...
to na następnych światłach otworzył drzwi i zbeształ go od daltonistów itp.,mało nie wyszedł do niego,a to przez to,że nas tak wystraszył:-(

bo ja miałam 55cm i 3300g,ale mój Maciek był sporym,wypasionym,noworodkiem
.A teraz taki w sumie drobny,tylko mu wieelkie stopy 45 zostały
.

. To zadzwoniłam znowu do szpitala na rejstracje aby się telefonicznie umówić z innym lek. i aby mi wypisał zwolnienie i babka z rejestracji powiedziała, że mam osobiście przyjechać odczekać swoje i może lekarz mi wypisze. To już mi nerwy puściły

rozryczałam się na środku ulicy i jak jeszcze wróciłam do domu to nie mogłam się przez 1,5 godz. uspokoić

. I zadzwoniłam do tej znajomej położnej. Ona skontaktowała się z moją gin i okazało się, że moja gin też przyjmuje prywatnie (ale głupio jej było mi zaproponować, abym się zapisała do niej na płatną wizytę)...
.
. Ale zwolnionko mam i jestem dodatkowo uspokojona.
.
Bravo!
korzystam tylko z notebooka męża:-(...zostają mi tylko wieczory i weekendy, bo tak to zabiera go do pracy...ale może wskrzesi mojego kompa w weekend
.
...ale efekty pewnie będą zadawalające:-)