reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

mamma80- to ja tobie też już współczuje remont łazienki to horror najlepiej wtedy się wyprowadzić no ale to już ostatni moment żeby coś zacząć bez niespodzianek

reklama
Dziewczyny współczuję remontów, znam ten ból, no ale pomyślcie jak pięknie będzie po wszystkim!!!:tak::-D:tak:
Monika Mały Miłoszek śliczniutki i kawał chłopa z niego!!:-D;-)

Monika, gratulacje dla rodziców Miłoszka (mój chrześniak też ma tak na imię :-D) Niech rośnie zdrowo.
Dusia, dobrze, że z cukrem się wyjaśniło i że jest w porządku
PrzyszłaMamusiu, udało Ci się coś załatwić z tym zwolnieniem lekarskim?
Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :-( No nic, czas się brać za obiad. Wieczorem pewnie nie zajrzę, bo przychodzi koleżanka męża z pracy na pogaduchy. A jutro planujemy basen a potem jedziemy do dawno nie widzianych znajomych. Ale wieczorkiem na pewno zajrzę, bo dzień bez bb to dzień stracony ;-)

Witam po południu!
Ninja - ja tez jestem za uzgadnianiem wątków i skasowaniem tych niepotrzebnych.
PrzyszłaMamusiu - nie rozumiem dlaczego pracodawca nie chciał ci udzielić urlopu na te brakujące dni. Nie ma żadnego przepisu, który mu tego zabrania. Poza tym rzeczywiście, po nieobecności spowodowanej zwolnieniem, trwającej dłużej niż miesiąc, pracodawca nie może dopuścić pracownika do pracy bez zaświadczenia lekarskiego, ale prawdę mówiąc po zakończeniu zwolnienia ty powinnaś się do tej pracy stawić. Mam nadzieję, że uda ci się tą sprawę załatwić. NIe wiem od kiedy potrzebne ci jest zwolnienie, ale lekarz może je wystawić maksymalnie na trzy dni wstecz - tak, jak ci powiedział.
Widzę, że wszystkie mamy pracujące mają nawał obowiązków (nowych, albo spowodowanych różnymi okolicznościami). Ja też mam strasznie dużo pracy, ale nie zostaję po godzinach.

Monia- ale śliczny pulpecik faktycznie big baby:-):-):-)mamusia musi byc dumna
Ninja - jestem za a nawet przeciw:-D:-D:-D:happy2:
Mrówa a Ty gdzie kaca leczysz po wczorajszym(soczku):-):-) ja umówiłam sie z kumpelami cięzarówkami na poranna kawusie i zakupy na jutro

Befatka mam dzisiaj odpoczynek od kompa:wściekła/y::no: bo sie zepsuł a ze czasem nałog silniejszy to ide do mamy tak jak teraz dobrze ze mieszka niedaleko;-)
to udanych zakpów życze:-)
Monika słodki bobasek:-)
ja miałam remont w wakacje oj to wiem coś na ten temat:-p

reklama
Asze Miłosz urodził się wczoraj o 16:35
Remont- co do remontu to wam współczuję, ja miałam dokładnie rok temu i żle to wspominam ;)

Monika - to Miłosz jeszcze świerzótki :-D:-) To sobie akurat nieco podglądniesz co do opieki nad takim "drobiazgiem":-) i ze swoim dzidziem będziesz już wyedukowana na 5!

A ja dziś wskakuje w 32tydz! Ale już blisko ... :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry