Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skaba, my w sumie go nie pytamy, co by chciał i czy będzie się dzielił zabawkami. Mówimy mu za to, że dzidziuś będzie spał, że będzie płakał, bo nie będzie potrafił mówić. Że będzie jadł mleczko od mamy. Że będzie robił kupę do pieluszki. I że on, jako starszy brat będzie mógł uczyć dzidziusia nowych rzeczy i Przemko czuje się taki dorosły. A jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy. Nie liczę na to, że pokocha maleństwo od pierwszego spojrzenia, bo na pewno będzie zazdrość i próby zwrócenia uwagi na siebie. Ale to już na bieżąco będziemy starać się rozwiązywać.
Choć moje dziecko na pyt.co byś chiał siostrzyczkę czy braciszka-odp:nieee,Gabrysię
Tak więc on rodzeństwa nie toleruje-po prostu Gabrysia i koniec.Tak jak ostatnio się też dowiedziałam,że on nie jest człowiekiem tylko Jasiem

, na szczęście jest bardzo pozytywnie nastawiony na "konkurenta";-)
Ja chciałam bliżniaki za pierwszym razem i w sumie teraz tez(bo ogólnie chciałam 3 dzieci-ale zmieniam zdanie.Pozostaję przy 2;-)).ogólnie pamiętam,że sama chciałam mieć siostrę bliżniaczkę-chyba fajnie tak jest...No i super więż między dzieciakami.