Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cięzkow takiej sytuacji coś powiedziec ale pozostaje powtarzac ze bedzie dobrze bo jest nadzieja... mam taka znajoma która ma córke w wielku mojej Oliwii,Ale od poczatku słabiej sie rozwijała.w drugim roku jej zycia zdiagnozowali chorobe genetyczna która (bez wchodzenia w szczegoły) pozostawi Karolinke jeszcze najwyżej rok przy zyciu... i tu nie wiadomo dopiero co powiedziec - pocieszac sie nie da bo nadzieji nie ma.Dziecko cierpi bo ma cały czas skurcze wszytskich mieśni i od miesięcy jest na lekach przeciwskurczowych i przeciwbólowych a wyglada jak patyczek:-(na prawde ciezko patrzeć a jej matka patrząc na moje dziecko ... płaczewczoraj miałam kiepski dzień:-(
nie dość że cały weekend i dzień wczorajszy (juz chyba trdycyjnie) nie miałam internetu to jeszcze koleżanak na pisała mi sms'a że jej córeczka jest chora - ma przepuklinę oponowo-rdzeniową w krzyzu i powiększoną główkę. Jutro idzie na amniopunkcję a wyniki dopiero za 3 tyg.:--
-( Strasznie się boi, to moga byc wady genetyczne:-(
i powiedzcie co powiedzieć takiej osobie, jak ją pocieszyć :-confused:
W ciazy ma sie ponoc najdzienwiejsze sny ...

No koniecznie musisz! Wiesz kontakt z dzieckiem wazna sprawa a tak bez mikrofonu to kiepskoSabincia ten twój"mikrofon"mnie rozłożył na łopatki,chyba muszę to mężowi sprzedac,żeby mówił do mikrofonu bo inaczej go nie usłyszy.
.