reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dobre te zabobony, nic, tylko trzeba chodzić z zamkniętymi oczami żeby dziecko nie brzyło brzydkie, łyse, płaczliwe, itp...

Niezle hihi•:-) nikt nie powinien ci niczego odmawiać, bowiem w domu zalęgną mu się myszy - więc wykorzystuj czas – a nuż trafisz na kogoś, kto w ten przesąd wierzy?:-)

W autobusie trzeba wykozystac hihi:-)
Na bank zadziala na te wredne staruchy!!! hihi (one to napewno w to wierza hihi)

dziewczyny zaglądam do was tylko na chwilkę i przynosze dwie wieści (dodam tylko, że mój napoleoński plan się powiódł):

1. Będziemy mieli Córeczkę!!!!! - Maria Helena:-):-):-) popłakałam sie jak zobaczyłam te mała pysię na usg:-):-):-)

2. Opuszczam was na jakiś tydzień - mam skierowanie do szpitala, bo już zaczełam się rozdwajać.. mam 1 cm rozwarcia... perspektywy sa takie, że porobia mi badania, poleże tydzień i założą mi krążek.. ale obawiam się, że z decyzja będa czekać i tak do powrotu mojego lekarza prowadzacego.. czyli do poniedziałku.. no cóż.. dobrze, że mam szpital blisko, ale już rycze za Bartusiem...

Wielkie buziaki!!!

skaba1- bedzie dobrze! Po pierwsze gratuluje córeczki !!!!! I kategorycznie jezszce zabraniam sie rozdwajac jeszcze troszke poczekaj . Czekamy na Ciebie i dobre wieści i powodzenia.

Skaba gratuluję córeczki!!!!:-D:-D A co do rozdwajania to zaciśnij nogi i do góry - jeszcze trochę musisz wytrzymać!!!!!:tak::tak: Trzymam kciuki a Ty się nie zamartwiaj, będzie ok!!!!!:tak::tak::tak:

skaba1 Bradzo sie ciesz,ze tez bedziesz miala CORCIE,
Uwzaj na siebie!!! Caluski :-)
Ps.Trzymam kciuki ,za to zeby wszystko dobrze sie skonczylo!!!!!!!!

glitteryourwaydba960dack4.gif

Skaba gratuluje corci i tak jak pisz dziewczyny trzymaj sie cieplo i pozostan w jednym kawalku przynajmniej jeszcze 4 tygodnie! Mam nadzieje, ze nie bedzie to szpitalne lezenie nie bedzie zbyt uciazliwe.

Skaba - cieszę się z Tobą , że to córeczka :-) i tak jak Sabincia - zabraniam rozdwajania!!!! Rozdwajania dozwolone dopiero od lutego!!!! Poleż sobie w tym szpitalu, poczytaj coś miłego i zaciskaj nogi!!!

reklama
dzięki wielkie za kciukasy i wszystkie ciepłe słowa.. w sumie sam pobyt w szpitalu mnie nie stresuje, choć właśnie dziś rano pomyślałam, że ta nparwde jestem z Bartekim drugi dzień w domku i tak nam razem dobrze.. a tu kicha... ale tak myślę, że ten tydzień dobrze mi zrobi, a w pracy też może zaczną sami myśleć, a nie ciągle mnie molestować! zastanawia mnie tylko jedno.. tak wiele dziewczyn ma skurcze i bierze różne leki, a ja zawsze (tzn. drugi raz to samo) dostaję skierowanie do szpitala.. czy ja naprawde jestem taki skomplikowany przypadek? :confused:

Do góry