darinia
Entuzjast(k)a
skaba - głowa do góry będzie dobrze ja idę w piątek do gina i też mnie szpitalem straszą Gratuluje córci 
ja bym się wcisnęła na miejsce kapelusika :-)
ja się kiedyś dziwiłam mojej kumpeli że starszym kobitkom nie schodzi a ona zawsze mówiła że jak babka umie sobie zrobić proste kreski na oczami i równo szminką machnąć to nie schodzi ale teraz jak widzę że ciężarna z wieeelkim brzuchem nie robi na nikim wrażenia i może sobie postać to zmieniłam zdanie o wstawaniu z miejsca no chyba że będzie widać że schorowany człowiek ludzi wszystkiego nas nauczą
jeszcze 3 tygodnie i dzidzia donoszona damy rade!!

ja bym się wcisnęła na miejsce kapelusika :-)
ja się kiedyś dziwiłam mojej kumpeli że starszym kobitkom nie schodzi a ona zawsze mówiła że jak babka umie sobie zrobić proste kreski na oczami i równo szminką machnąć to nie schodzi ale teraz jak widzę że ciężarna z wieeelkim brzuchem nie robi na nikim wrażenia i może sobie postać to zmieniłam zdanie o wstawaniu z miejsca no chyba że będzie widać że schorowany człowiek ludzi wszystkiego nas nauczą

jeszcze 3 tygodnie i dzidzia donoszona damy rade!!

Szkoda tylko ze musisz isc do szpitala i zaciskaj nogi moccnnooo

)
zaczelam plakac sama niewiem dlaczego i tez nie moglam tego powstrzymac. Tak hormony mna zadza ,nie spodziewalam sie ze taka bede w ciazy hihi, cochwile mam jakies nastroje dziwne.:-)
W końcu wisząc na klamce pokoju obok dotarłam pod interesujące mnie drzwi i pełna nadziei zerkałam czy zwolni się jakieś stanowisko. I tak sobie wiszę i wiszę a tu człap, człap przyszła sobie pani z dzieckiem na ręku, zdjęła kurteczkę, wyminęła kolejkę i wtryniła się przede mnie do pokoju