reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

skaba - głowa do góry będzie dobrze ja idę w piątek do gina i też mnie szpitalem straszą Gratuluje córci :)

ja bym się wcisnęła na miejsce kapelusika :-)

ja się kiedyś dziwiłam mojej kumpeli że starszym kobitkom nie schodzi a ona zawsze mówiła że jak babka umie sobie zrobić proste kreski na oczami i równo szminką machnąć to nie schodzi ale teraz jak widzę że ciężarna z wieeelkim brzuchem nie robi na nikim wrażenia i może sobie postać to zmieniłam zdanie o wstawaniu z miejsca no chyba że będzie widać że schorowany człowiek ludzi wszystkiego nas nauczą :wściekła/y:
jeszcze 3 tygodnie i dzidzia donoszona damy rade!!

reklama
Hello . Kurcze ale mnie denerwują takie stare klempy.Ja bym jej chyba specjalnie sprasowała kapelusik własnym tyłeczkiem i po wiedziała ach... przepraszam nie zauwazyłam :-);-)ale wredna jestem a co nalezy nam sie kurna......
Skaba wielkie gratulacje kochana z tego co pamietam chyba chciałas własnie córcie:-):-DSzkoda tylko ze musisz isc do szpitala i zaciskaj nogi moccnnooo;-)
Co do przesądów to ja tez wykorzystuje ten ostatni heheh

asze ten tekst jest dobry hihi

glitteryourwaydba960dack4.gif

Dziewczyny - i co tu się złościć - a nie można było po prostu zapytać, czy mogłaby zabrać ten kapelusz? (a jak nie mogłaby to wtedy dopiero ją zj...bać i usiąść na kapeluszu :-p)
Ja tam się upominam i naprawdę jeszcze nikt na mnie krzywo nie spojrzał, po prostu czasem ludzie są roztargnieni...
A może ona myślała, że Weronikaa wcale nie chce usiąść? ;-)

No ja w ciąży to mam tak podwyższony poziom relaksyny, że ciężko mnie zdenerwować, hahahaahahahahaa

To głeboko Ci zazdroszcze mnie wszystko denerwuje wszystko wkurza o wszytsko sie martwie i becze o byle co:p Ale ostatnio mi sie miło zrobiło jak poszłam po leki do apteki i poprosiłam o feminantal a pat w aptece mi mówi " Ale prosze panią to jest dla kobiet w ciąży" hyhy to było całkiem zabawne :p

:-)Nie przejmuje sie Sabincia ja mialam podobnie 2-3 tygodnie temu hihi.:-)

Smialam sie z mojego chlopaka ze nie moze znalesc miski ktora mial przed soba hihi, nie moglam przestac,ale jak ja juz mu pokazalam to :szok: zaczelam plakac sama niewiem dlaczego i tez nie moglam tego powstrzymac. Tak hormony mna zadza ,nie spodziewalam sie ze taka bede w ciazy hihi, cochwile mam jakies nastroje dziwne.:-)

HORMONY:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

glitteryourwaydba960dack4.gif

Ninja dobre z tymi przesądami;-):-D ja tez ten ostatni wykorzystuje ile sie da;-):-D
Skaba gratuluje córuni:-) oj nie rozdwajaj sie jeszcze troche pochodz 2w1;-)
oj aj też sie złoszcze dość często i kłóce z Łuakszem:no::-p
Sabincia a pani to nieźle wyjechała mogłaś sie zapytać czy pokazać jej karte ciązy i wtedy czy ci sprzeda witaminki hehe

Skaba no to gratuluję córci!!! I wracaj szybko z tego szpitala i w jednym kawałku!!
Ja miałam mocno interesującą sytuację jak stałam w kolejce do wymiany karty zdrowia - wszyscy ukradkiem patrzyli na mój brzuch i szybko się odwracali udając, że nic nie widzą no i oczywiście nikt mnie nie przepuścił. Ale że specjalnie na to nie liczyłam, to potulnie stałam dalej w ogonku jakieś 45 minut:confused: W końcu wisząc na klamce pokoju obok dotarłam pod interesujące mnie drzwi i pełna nadziei zerkałam czy zwolni się jakieś stanowisko. I tak sobie wiszę i wiszę a tu człap, człap przyszła sobie pani z dzieckiem na ręku, zdjęła kurteczkę, wyminęła kolejkę i wtryniła się przede mnie do pokoju:szok::szok: No taka to umie wykorzystać swoje przywileje!! no a ja co - dalej sobie czekałam:-:)-:)-(

reklama
Sabincia, Weronikaa - A bo pierdoły jesteście - było ich pogonić a nie cicho siedzieć! A co - należy nam się! :-p

Stwierdziłam że nie będę robić szumu, ale jak już się rozpakuję w dupie będe mieć starsze panie! Niech się tylko odezwą żeby im miejsce zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: NIGDY!!

Co za zabobony!!!! Ale w sumie to z myszami - zdarzy mi się czasem to wykorzystać, niestety nie na wszystkich to "działa" :sorry2:

WOW - Skaba - to trzymaj się dzielnie i niech tam jeszcze Marysia posiedzi w brzuszku u mamusi ;-)

Befatka, Asze - :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się u śmiałam! :-D:-D:-D

A mnie dziś Pan rozbawił, bo byłam odebrać kosmetyki i (w zeszłym tyg. nie trafiłam na niego tylko jakąś nową babkę) on mówi że była tu jakaś "SZCZUPŁA PANI" i już część wzieła. HEHEHE SZCZUPŁA PANI - zapewne z moim brzuchem!!!

Do góry