Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skaba - właśnie nadrabiam zaleglości w czytaniu i szybko odpisuję. Być może ktoś ci już dalej odpisał, ale nie wiem kiedy uda mi się uporać z przeczytaniem wszystkiego, więc najwyżej zdubluję. Tobie to nie będzie robić żadnej różnicy, czy masz ciągłość, czy nie, bo wypłacić ci muszą za każdy dzień zwolnienia, natomiast dziwię się, że pracodawcy jest to obojętne. Wygląda to tak, że jak masz choćby jeden dzień przerwy w zwolnieniu w nowym roku, to przez 33 dni znów będzie ci płacił pracodawca, a od 34 dnia znów prześle do ZUS dokumenty i dlej będzie płacił ZUS. Jednak wliczać się to będzie do tego samego okresu zasiłkowego, czyli po 182 dniach sumując wszystkie zwolnienia związane z ciążą będziesz się musiała starać o zasiłek rehabilitacyjny. Chyba, że już jesteś na zasiłku, to wtedy data zwolnienia wogóle nie ma znaczenia. Tak więc podsumowując, nie masz się czym martwić i możesz wziąć zwolnienie od pierwszego dnia roboczego.Doris pomocy!! mam pytanko! miałam zwolnienie wypisane do 18.01... i czy żeby liczyła mi się ciągłość (tzn. żeby mnie zus przejął) muszę mieć zwolnienie od 19.01 (to była sobota), czy może być od poniedziałku.. moje panie w kadrach powiedziały, że im to obojętne.. ale one ogólnie maja wszystko w....;-)

Ale stwierdziłam że kij jej w plecy i tak sobie dalej stałam (weszłam do niej po 20 min). 
, ciesze sie ,ze jestes dzielna i sie nie stresujesz.Przesylam Ci duzo buziakow Cmok,cmok...........!
,ze po nocach praktycznie nie spie bo mala tak sie wierci , kopie i w dodatku jak tu spac gdy plecy i pupa bola.