Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie tak dziś przywitał mój doradca kredytowyWitam Szanowne Panie w najgorszym dniu roku (podobno).
. Ale okazało się, że dzwoni, żeby mi powiedzieć, że przyznali nam zdolność kredytową i teraz będzie weryfikacja dokumentów (w sumie nie mamy nic ściemnionego to chyba będzie dobrze ;-))Mi się też bardzo spodobało - może zarejestrują jako Zolinię? Ładnie to brzmi :-)giza, Zolinka jest najlepsza, próbujcie, może Wam zarejestrują w USC? ;-)

na sama mysl dostaje palpitacji serca :-)

PAapapapa!
,żeby mówił do mikrofonu bo inaczej go nie usłyszy.
Zdecydowanie wolę schrupac pakę chrupeczek kukurydzianych 
Oliwia nie miała takich silnych konczyn...
jakby znów normalnie wiatr w oczy:-(kiecke juz mam musze tylko biustonosz dokupić i jestem wyjsciowa
bo uwazałam ze nie ma potrzeby i leczyłam na właśna ręke ze tak powiem syropkami;-) a wczoraj mieli dzień babci i dziadka to poszła tylko na występy i dopiero pójdzie w czwartek na bal bo neicce zeby sie mi doprawiła;-)