Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), a drugi odrzut - kiełbaska z grila i w ogóle cokolwiek grilowane ......W poprzedniej ciąży miałam robione KTG w ramach "zwiedzania" oddziału położniczego, a jak ostatni tydzień leżałam na patologii to już wtedy codziennie.Mam do was pytanko: kiedy powinno się wykonać KTG? Moja ginka jakoś nie kwapi się do skierowania mnie na to badanie. Przy każdej wizycie jest "zachwycona" moją ciążą, że wszystko jest cudownie, wspaniale i lepiej być nie możeale chyba mimo to powinnam zrobić to KTG??
Ja też mam teraz więcej obaw. Po pierwsze wygląda na to, że teraz będę rodzić naturalnie, a poprzednio miałam cc. Chociaż wtedy panicznie bałam się cc i chciałam rodzić w wodzie. A teraz już wiem, jak to jest przy cc, ale ciągle nie wiem, jak przy naturalnym.Nie wiem czy te które mają już dzieci tak samo mają jak ja ? Boję się bardziej niż przed pierwszym porodem
Może to dlatego że wiem co mnie czeka.
Chcę urodzić siłami natury i myślę że będzie nam to dane. Jestem dobrej myśli.