reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam wiosennie!!:tak:
U nas tez dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeci ale ponoć po południu ma się to zmienić:baffled: więc muszę wyciągnąć Milo teraz na spacerek:tak:
Niekat super, że Oliwce przeszło:tak:
PrzyszłaMamusiu jak będzie was już troje to dopiero będzie pięknie!!!!:tak::-)

reklama
Dusia, ja tez juz niedlugo co tydzien mam sie zjawiac na 'przeglad', na razie jeszcze co 2 tygodnie.

Asze, moj maz tez bardziej hojny niz ja a szczegolnie ostatnio coraz bardziej mnie i fasolke rozpieszcza :happy:. Ostatnio zafundowal mi spa z masazykami i innymi przyjemnosciami a teraz wiem ze znowu cos tam kombinuje na walentynki :-) :rofl2:;-)

Niekat, dobrze Ci ze maciezynski juz za 3 dni! Ja jeszcze musze poczekac 2 tygodnie i 4 dni :dry:. Narzekam a cos czuje ze bedzie mi brakowac mojej pracki a szczegolnie kolegow ktorzy mnie strasznie teraz dopieszczaja. kogo ja bede szefowac, chyba biednego mezusia :sorry2:. Mam nadzieje ze jakos wytrzyma te 2 miesiace :-D

grrrrrrr a ja dopiero teraz i to na krtko, po weekendowych wichurach nie mam neta i wślizgnełam się do brata na kompa - jest w szkole bo tak to by mi nie dał:wściekła/y:

Widze, że wczorajszy dzień to taki kutliwy był dla większości z nas :crazy: Ja cały dzień strugałam focha za sobotnią impreze męża i prawie w ogóle się do niego nie odzywałam. W końcu zwlekł się z wyra i pojechał do sklepu i wrócił ze słodkościami i śmieszną minką że jak go pocałuje to mi coś da .... :-D No więc trzeba było się przełamać :-D:-D:-D czego się nie robi dla słodyczy hehehe:-D:-D:-D:-D

U nas też słoneczko i śnieg pomalutku topnieje

Witam,ja póki mam mozliwosć to zaglądam do was...
Mrowa śliczna ta twoja księżniczka:tak::tak::tak:
Widzę,że przez weekend duuuuuuużo się u was działo-hormony daja sie we znaki-ale może to świadczy o bliskim końcu naszych humorów,napadów itp.Ja z mężulem narazie się nie kłócę(choc my i tak rzadko sie wkurzamy-ale moze to dlatego,że go całymi dniami nie ma;-);-):laugh2:)
Własnie ciekawe co tam u Skaby-ona chyba nie zdążyła dostac naszych numerów tel.
Mam już skonczony pokoik Gabrysi i powtarzam setny raz że mam nadzieję,że to jednak nie będzie "GabryS":-D:-D:-DJeszcze tylko poskładać meble i gotowe-gorzej z moim kiblem i resztą...Pozdrawiam,papa

ja

ciesze sie ze sie wam podoba moja ksieżniczka;-) była tak ubrana na balu przebierańców w przedszkolu i była u mojej siostry Gbrysi na zabawie choinkowej:tak:
Mamma to kiedy wracasz do siebie?
a Skaba chyba miała posiedzieć tydzień w szpitalu nie? tylko nie pamiętam jaki to dzień wypadał:sorry2:

ślicznie Melcia wygladała:tak:tez pstrykne fotke Oliwii jak sie zamieni w pszczółkę;-)Ninja napisała smsa ze była u Gina i Tymon wazy juz 1,6 kg i wszytsko u nich w porządku:tak::-)wszytskie macie od niej pozdrowienia :blink:
będzie na BB w czwartek to wiećej nam opowie:tak::-)
Moja Oli nie do konca wyleczona bo teraz drugie oko jej puchnie:-(i znów ta sama historia i ropka i czerwone i biedaczek mój wyglada jak po niezłej awanturze:dry:

Niekat lepiej idź z Oli do okulisty - z oczami nie ma żartów.
Dzięki za wiadomości od Ninji i pozdrowienia - pozdrów ją również serdecznie:tak::-)

Niekat biedna Oli:-(moze przejdz sie z nią do pediatry bo moze to być zapalenie spojówek a na nie jak wiesz kropelki sa potrzebne:baffled:
a jak tam twoje okulary?
ucałuj Ninje od nas i super ze z Tymonkiem oki:tak::-)

reklama
Do góry