Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ostatnio zafundowal mi spa z masazykami i innymi przyjemnosciami a teraz wiem ze znowu cos tam kombinuje na walentynki :-)
;-)
. Narzekam a cos czuje ze bedzie mi brakowac mojej pracki a szczegolnie kolegow ktorzy mnie strasznie teraz dopieszczaja. kogo ja bede szefowac, chyba biednego mezusia
. Mam nadzieje ze jakos wytrzyma te 2 miesiace 

Ja cały dzień strugałam focha za sobotnią impreze męża i prawie w ogóle się do niego nie odzywałam. W końcu zwlekł się z wyra i pojechał do sklepu i wrócił ze słodkościami i śmieszną minką że jak go pocałuje to mi coś da ....
No więc trzeba było się przełamać 

czego się nie robi dla słodyczy hehehe

)

Jeszcze tylko poskładać meble i gotowe-gorzej z moim kiblem i resztą...Pozdrawiam,papa

tez pstrykne fotke Oliwii jak sie zamieni w pszczółkę;-)Ninja napisała smsa ze była u Gina i Tymon wazy juz 1,6 kg i wszytsko u nich w porządku
:-)wszytskie macie od niej pozdrowienia 
:-)