reklama
niekat- dzięki za info od Ninji...fajnie, że się odezwała. Życzę zdrówka dla Oliwci...biedactwo się męczy
.Ucałuj ją ode mnie!
mrowa- ale pięknie wygląda Amelcia. Cudeńko!!! Już się nie mogę doczekać jak Tosia się urodzi...też będę ją stroić:-).
mamma- to super, że udało już wam się wyszykować pokoik

A ja od soboty latam po 4 razy dziennie do kibelka...mam rozwolnienie:-(. Straszne i to nie wiem od czego, bo jadam codziennie coś innego
. Jak pójdę do gina w czwartek to muszę jej o tym powiedzieć, mam nadzieję, że to nie ma wpływu na córeńkę.
Nie wiem czy mi się brzuch troszkę nie opuścił...albo to wrażenie. Ale dziś jadłam takie rzeczy po których mam murowaną zgagę a tu nic
. Nie żebym się nie cieszyła
. Ale też się boję...
Mamusia mnie zaopatrzyła w prowiant
. Jest kochana. Nagotowała mi pierogów i bigosu i kazała zamrozić...będzie jak znalazł dla mężusia jakbym zaczęła rodzić;-).
.Ucałuj ją ode mnie!mrowa- ale pięknie wygląda Amelcia. Cudeńko!!! Już się nie mogę doczekać jak Tosia się urodzi...też będę ją stroić:-).
mamma- to super, że udało już wam się wyszykować pokoik

A ja od soboty latam po 4 razy dziennie do kibelka...mam rozwolnienie:-(. Straszne i to nie wiem od czego, bo jadam codziennie coś innego
. Jak pójdę do gina w czwartek to muszę jej o tym powiedzieć, mam nadzieję, że to nie ma wpływu na córeńkę. Nie wiem czy mi się brzuch troszkę nie opuścił...albo to wrażenie. Ale dziś jadłam takie rzeczy po których mam murowaną zgagę a tu nic
. Nie żebym się nie cieszyła
. Ale też się boję...Mamusia mnie zaopatrzyła w prowiant

. Jest kochana. Nagotowała mi pierogów i bigosu i kazała zamrozić...będzie jak znalazł dla mężusia jakbym zaczęła rodzić;-).Przyszła mamusu współczuje atrakcji kibelkowych
no to jak zgaga mineła to pewnie brzuch juz sie opuścił;-)a ja mojemu teraz nic nie przygotowywuje neichs ie sam martwi
pamiętam ze w I ciazy narobiąłm krokietów, gołabków itd
i gołabki jadł zamrożone na pól bo neichciało mu sie wcześneij ich wyciagnąc i niezawsze w mikrofalówce sie zrobiły jak trzeba;-)

no to jak zgaga mineła to pewnie brzuch juz sie opuścił;-)a ja mojemu teraz nic nie przygotowywuje neichs ie sam martwi
pamiętam ze w I ciazy narobiąłm krokietów, gołabków itd
i gołabki jadł zamrożone na pól bo neichciało mu sie wcześneij ich wyciagnąc i niezawsze w mikrofalówce sie zrobiły jak trzeba;-)

niekat, dzięki za wieści od ninji
Przyszła Mamusiu, oby już te atrakcje kibelkowe Ci przeszły. Ale żeby zgaga już nie wróciła. Ja też mam wrażenie, że brzuch trochę opadł, ale mężuś twierdzi, że tylko tak mi się wydaje.
Jak urodziłam Przemka, to na początku mama przyjeżdżała z obiadkami
Może teraz też będzie tak dobrze. A jak będę w szpitalu, to wiem, że mężuś sobie sam poradzi w kuchni. A ja dzisiaj zrobiłam pulpeciki w sosie pieczarkowym. Pyszne mi wyszły. A nagotowałam jak na wesele, jeszcze chyba na 2 obiady będzie.
No i dzisiaj dostałam przelew z ZUS-u, ale w sumie to nie wiem za jaki okres, bo nie napisali. Chyba za grudzień i kawałek stycznia.
Ja pomału dochodzę do siebie, chociaż nos mam ciągle zatkany. Na szczęście chłopaki się trzymają.
Przyszła Mamusiu, oby już te atrakcje kibelkowe Ci przeszły. Ale żeby zgaga już nie wróciła. Ja też mam wrażenie, że brzuch trochę opadł, ale mężuś twierdzi, że tylko tak mi się wydaje.
Jak urodziłam Przemka, to na początku mama przyjeżdżała z obiadkami
Może teraz też będzie tak dobrze. A jak będę w szpitalu, to wiem, że mężuś sobie sam poradzi w kuchni. A ja dzisiaj zrobiłam pulpeciki w sosie pieczarkowym. Pyszne mi wyszły. A nagotowałam jak na wesele, jeszcze chyba na 2 obiady będzie.No i dzisiaj dostałam przelew z ZUS-u, ale w sumie to nie wiem za jaki okres, bo nie napisali. Chyba za grudzień i kawałek stycznia.
Ja pomału dochodzę do siebie, chociaż nos mam ciągle zatkany. Na szczęście chłopaki się trzymają.
Znowu strasznie dużo naprodukowałyście, jak juz pójdę na L4 to będe na bieżąco 
Amelka wygląda ślicznie! A Oliwci życzymy zdrowia.
Współczuję zgagi, ja mam nisko brzuch więc nie miewam takich atrakcji na szczęście.
Przyszła Mamusiu, a może to organizm sie oczyszcza przed Godziną Zero?
A spakowana Ty jestes? 
Idę zrobić sobie kakao, straszna mam ochotę. Po porodzie pewnie znowu czeka mnie dieta bezmleczna buuuu
Amelka wygląda ślicznie! A Oliwci życzymy zdrowia.
Współczuję zgagi, ja mam nisko brzuch więc nie miewam takich atrakcji na szczęście.
Przyszła Mamusiu, a może to organizm sie oczyszcza przed Godziną Zero?
Idę zrobić sobie kakao, straszna mam ochotę. Po porodzie pewnie znowu czeka mnie dieta bezmleczna buuuu
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Witam wieczorowo.
A cóz to za piekna ksiezniczka na fotce:-)Melcia wygląda słodko.Buziaki
Niekat ucałuj Oliwcie i jak radza dziewczyny idz do lekarza ja przed ciąza miałam zapalenie spojówek wyglądałam jakby mnie facet pobił i rano nie mogłam oczu otworzyc.Masakra
P.Mamusiu mnie tez przeraza Twój suwaczek
kozystaj z braku zgagi kochana i wcinaj do woli po porodzie jadłospis bedzie jeszcze barzdziej okrojony
Mamma ale masz fajnie ze juz masz chociaz pokoik odszykowany pewnie zaglądasz do niego co chwile.Jak pomysle ze mnie jeszcze przeprowadzka czeka wrrrrr.....?Dzis oglądalismy kolejne mieszkanie wszystko super tylko łazienka syfiasta i z grzybem fujj.I nie bierzemy jej.Wiem jestem wybredna ale za taką kase nie bede komus jeszcze łazienki remontowac
A cóz to za piekna ksiezniczka na fotce:-)Melcia wygląda słodko.Buziaki
Niekat ucałuj Oliwcie i jak radza dziewczyny idz do lekarza ja przed ciąza miałam zapalenie spojówek wyglądałam jakby mnie facet pobił i rano nie mogłam oczu otworzyc.Masakra
P.Mamusiu mnie tez przeraza Twój suwaczek
kozystaj z braku zgagi kochana i wcinaj do woli po porodzie jadłospis bedzie jeszcze barzdziej okrojony Mamma ale masz fajnie ze juz masz chociaz pokoik odszykowany pewnie zaglądasz do niego co chwile.Jak pomysle ze mnie jeszcze przeprowadzka czeka wrrrrr.....?Dzis oglądalismy kolejne mieszkanie wszystko super tylko łazienka syfiasta i z grzybem fujj.I nie bierzemy jej.Wiem jestem wybredna ale za taką kase nie bede komus jeszcze łazienki remontowac
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kasik 25,Marteczka a Wy gdzie sie kobity podziewacie??
Kasik 25,Marteczka a Wy gdzie sie kobity podziewacie??
Befatka ja właśnie też sie zastanawiam cały czas co z Marteczką w koncu ona juz była tuz tuz i gin tez jej mówił ze to juz niedługo

reklama