• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
jeju aż się popłakała:-):-):-):-)

Sabincia i Miquel ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikoś witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już sie zabieram za Listę marcowych dzieciaczków:-):-):-)

WOW SUPER:-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców:-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi się łezka w oku zakręciła :-D grunt że z Sabincią i małym Nikosiem wszystko dobrze:tak::tak::tak::tak:
Dusia ty masz racje, czas apkowac torbę bo nie znasz dnia ni godziny....:laugh2:
Skaba, Ninja chyba czas powoli tworzyć nowy wątek :-) fotki marcowych dzieciaczków:-)

Gratulacje dla rodziców!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Ale się cieszę ...kamień z serca!!! No to jesteśmy już ciociami:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No duży duży!prawdziwy facet:tak:.I bardzo dobrze jak się miała tak źle czuć czy miało ją coś bolec to lepiej,że się rozdwoiła.:happy:A ciekawe kiedy będą w domku i będzie mogła nam relację zdawać z pierwszych dni bycia razem,już się nie mogę doczekać.
Wiecie chyba też już bym chciała być po i w sumie to im zazdroszczę.
Tzn,że miał lekki poród:-)A ty Miquel zabieraj się za wyprawkę,żeby przyjechali na gotowe,bo z tego co wiem to na brak ciuszków nie narzekała ale inne rzeczy?Jak co to pytaj pomożemy ci!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry