• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Skaba zaklepuje miejsce numer dwa na tej twojej ślicznej liście,a przy okazji otworzę nowy miesiąc luty.
Uwielbiam zdjęcia Anne Geddes:-Djedno mam na pulpicie(3śpiące na półce misie) i drugie na tapecie w tel(właśnie te 3 króliczki)

Marteczka-żebyś wiedziała...normalnie czuję się jakbym mocną kawę wypiła...aż męża obudziłam (przyciął drzemkę) jak się tylko dowiedziałam, że mamy już pierwszego maluszka na naszym BB wśród marcówek:-D:-D. I uświadomiłam sobie, że to już tak blisko i nie wiadomo kiedy się zacznie:szok:, ale też już chce mieć Tosię po drugiej stronie brzuszka:sorry2:.

prędziutko skleciłam Listę marcowych dzieciaczków 2008.. jeszcze jutro coś przemyślę i popoprawiam.. zresztą liczę na wasze sugestie.. :-):-):-)musze troszkę pokombinować ze zdjęciami, bo jak będzie więcej maluszków to strasznie długo trwałoby otwieranie...:-):-):-)

jejciu ale się cieszę, że wszystko dobrze!!!! kawał chłopa z naszego Nikosia:-):-):-)

reklama
Jaki śliczny!!! i całkiem spory jak na takiego wcześniaczka:tak::tak: Oj tez już bym chciała tulić moje maleństwo:tak:
Chyba się zacznę tez pakować:tak:;-)
Marteczka rozrzuć zapałki i zbieraj po jednej - ponoć pomaga;-):-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry