• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marteczka to trzymam kciuki, żebys byla nr 2:-):-):-) ja uwielbiam zdjęcia Geddes.. a w moim szpitalu cały korytarz jest obwieszony jej zdjeciami maluszków.. napatrzyłam się troszkę:-):-)

reklama
Asze,Befatka to ja tu chcę połączyc przyjemne z pożytecznym;-).wolę milsze okoliczności niż szorowanie podłóg czy zbieranie zapałek:-D
Wiecie tak myślę,że pewnie im mniejszy maluszek tym poród łatwiej przebiega,ja nie wiem ile moja Kózka waży ale wiem,że teraz to może i po 300g tygodniowo przybierac,więc im szybciej tym lepiej.

Skaba ale pięknie wyszykowałaś ten nowy wąteczek, aż się łza w oku kręci, że się zaczęło:tak::tak:
Marteczka te inne sposoby to jakby ten przyjemny nie dał rady;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry