reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Cześć Dziewczyny!
dawno mnie nie było a tu taka siurpryza!!!!Czy wiecie coś więcej, coś Sabinci przyspieszyło ten poród?????a który o wogóle u niej tydzień był?W każdym razie życze dużo zdrówka dla Sabińci i Nikodemka!!!I
Mnie dzisiaj krzyż boli jakbym miala okres dostać...A ja cholerka chyba se pizze zamówie bo mam wielką ochoteę
Czyy jesteście gotowe już na wczasy w porodówce????
Mi dzisiaj stuknął 36 tc a tu wszystko w polu, pranie, moje rzeczy,itp....

reklama
Ja byłam dziś u gina i wszystko ok. Lekarz prognozuje, że moja dzidzia urodzi się ok. 3,300 kg. Najważniejsze, że to nadal dziewczynka :tak:.
Sama nie mogę się nadziwić jak ten czas leci, teraz jest 34 tc, a w poniedziałek 35 się zacznie.

Cześć Dziewczyny!
dawno mnie nie było a tu taka siurpryza!!!!Czy wiecie coś więcej, coś Sabinci przyspieszyło ten poród?????a który o wogóle u niej tydzień był?W każdym razie życze dużo zdrówka dla Sabińci i Nikodemka!!!I
Mnie dzisiaj krzyż boli jakbym miala okres dostać...A ja cholerka chyba se pizze zamówie bo mam wielką ochoteę
Czyy jesteście gotowe już na wczasy w porodówce????
Mi dzisiaj stuknął 36 tc a tu wszystko w polu, pranie, moje rzeczy,itp....

Z tego co pamietam to Sabincia miala termin 2 dni przed nami czyli na 28mego Marca, urodzila w 31 +6 tygodniu.

Czesc dziwczyny bylem u Sabinci i Nikosia wszystko jest ok maly juz oddycha sam i jest przeslodki kochany i wogole :-) moja zonka wychodzi w poniedzialek. Prosila podziekowac wszystkim za zainteresowanie i troske i ja tez Wam dziekuje pozdrawiam i lece spowrotem do szpitala :happy:.

Miquel - jak to dobrze czytać takie super wieści! Uściskaj swoje oba skarby od cioteczek BBoomowych :rofl2::tak::rofl2:!!

No i czekamy na Sabinke do poniedziałku!

Moja kluska coś bardziej ruchliwa ostatnio, a ja po wczorajszych ćwiczeniach na SzR to chodzę krokiem jakbym już urodziła :wściekła/y: Boli mnie krocze jak diabli!
Heh a może i moja się już w "kanał" pakuje?!? :nerd: Kurcze przy drugim to już będziemy wiedzieć co i jak .....

Ja już po wizycie gości...

ewa33 gratuluję córeczki:-):-):-) ja też przyzwyczajam sie do tej myśli:-)

niekat to się już Marcelek na świat wkręca:-):-) a ty teraz oddaj się odpoczywaniu, bo jak mu się uda to nici z odpoczynku:-) czekamy na Pszczólkę.. i kciukasy oczywiście zaciśnięte:-)

mrowa oczywiście możemy przenieść zdjęcia na zamknięty.. sama nie wiem.. bo z drugiej strony mogłybyśmy zostawić takie pojedyncze fotki, a resztę już na zamkniętym, bo wiem, że inne mamuśki tez lubią podglądać jakie cuda przychodza na świat.. dziewczyny a wy co o tym sądzicie? może to przedyskutujemy i zdecydujemy współnie?

Monika to córcia będzie taka w sam raz - do porodu nie za duża, a do pielęgnacji nie za mała:-)
befatka jak tam po spotkaniu? czy twoje oczekiwania beda spełnione?

PrzyszłaMamusia ty to masz sny:-D:-D:-D

MrsF dobrze, że skurcze ci przeszły.. dbaj o siebie..

ja też miałam lyżeczkowanie zaraz po porodzie, bo lekarz nie był pewien czy wyszło całe łożysko - było stare.. ale znieczulenia nie miałam i nie bolało, choć do przyjemnych rzeczy to nie należy..

asze musimy jeszcze troszke wytrzymać z tymi skurczami.. ja miałam podobnie poprzedniej nocy.. ale pocieszające jest to, że już niedługo bedziemy miały zielone światełko.. a nadal jesteś na fenoterolu?

reklama
Dostałam smsa od Sabinci, że w sumie dobrze że urodziła wcześniej bo ma infekcje macicy i dla małego lepiej że się urodził.:tak: I że wygląda jak Miquel:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry