Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie nie przejmuję rpzesądami - kupuje to co mi sie podoba i juzOd jakiegoś tygodnia korci mnie, żeby kupić jakiś drobiazg dla mojej dzidzi, chociaż moja mama zdecydowanie mi to odradza, bo....przesądy.A mój kolega z pracy, który de facto ma już córeczkę, zupełnie się tym nie przejował, kupował, kupował i kupował....oczywiście wraz z żoną. Już nie wiem co o tym sądzić. Przecież co ma być to i tak będzie, chociaz lepiej żeby było wszystko w porządku!
pozdr.
nie patrze przez dziurke od klucza ale tylko dlatego ze nie miałam jeszcze okazji a na szyji nadal nosze ulubiony lancuszek od męża
nie wierze w przesądy - ludzie nimi chcieli wytłumaczyć wszytsko złe co sie im przytrafiało.Fakt ze wózek pojawił sie w domu juz po narodzinach oliwii bo moja mam nalegała a wanienke mąz kupował w dniu naszego powrotu ze szpitala ale jesli to miałoby ode mnie zależęć.... cóż - pierwszy smoczek małej kupiłam na długo przed ciażą bo mój instynkt macierzynski męczył mnie od 19 roku zycia
właściwie nigdy nie lubiłam niespodzianek.Wole miec wszytsko w zyciu uporzadkowane.Niby nie zalezy mi w tej chwili na konkretnej płci ale jak juz będzie mozna to bede chciał wiedziec.latwiej sie przygotowac do przywitania maleństwa i już bedę mogła mówić do dzidzi po imieniua przynajmniej w okreslonym rodzaju sie zwracać, np. jesteś kochana/kochany itp.;-)
bo grzebałam w ciucholandzie i znalazlam bardzo ładne, za wszystkie dałam 1,50 wiec nawet mąż na mnie nie psioczył
Nawet nie mieli w czym przewieźć dziecka do domu bo nie mieli fotelika. Paranoja.
. Zresztą kiedy miałybyśmy mieć tę frajdę z kupowania jeśli właśnie nie teraz...? Po szpitalu, kiedy dzidzia już będzie....i trzeba będzie ją ubrać...Zaczełam już o tym myśleć teraz, bo to moje pierwsze dziecko i przecież niczego nie mam. A takie małe śpioszki, choćby białe (neutralne) będą mnie cieszyć i przypominać o tym, że moje życie ulega zmianie:-)
, 
A kiedy będziemy wiedziały jaka jest to płeć, bo zapomniałam zapytać gina? Wydaje mi się, że jak czytałam to powinno być widać już w 14 tygodniu.
.
.
. Niewiarygodne!
Dostali też zdjęcia. Ja już sie nie mogę doczekać tego usg. Fajna pamiątka.