Sabincia
Entuzjast(k)a
Ja własnie wróciłam od Nikosia
troche na wadze przybrał dostaje coraz wiecej jedzenie trudno , że sondom ale przyswaja jedzenie pierwszy raz go przebierałam
o jejciu ma pupcie jak mandarynka taka malusia i otworzył do mnie dzis ładnie oczka i mogłam go ponosic i wyprzytulac alez mam radoche
tylko dalej jest rózowy
;-)
Asze- Ja uwielbiam gryzonie miałam mysz teraz ale mam tez dwa koty i niestety po roku prób jak niekogo w domu ie było wyciagły ja z akwarium i chyba padła na zawał bo niebyła nadgryziona nawet
biedna ale juz miała 2 lata i była taka stara 

Marteczka- jak sex nie pomógł to pozostaje czekanie ewentualnie popróbuj mycia podług

Asze- Ja uwielbiam gryzonie miałam mysz teraz ale mam tez dwa koty i niestety po roku prób jak niekogo w domu ie było wyciagły ja z akwarium i chyba padła na zawał bo niebyła nadgryziona nawet

Marteczka- jak sex nie pomógł to pozostaje czekanie ewentualnie popróbuj mycia podług

- jak miałam ten atak alergii i bolała mnie cała twarz, to położyłam się z zimnym kompresem na całej twarzy, bo przynosiło mi to ulgę ale, że było mi mało to sobie okno otworzyłam
.... No i dziś obudziłam się z kaszlem...

,cieszę się ,że mogłaś byc blisko niego i widac,że mu zaczyna służyc ta bliskośc.
. Współczuję!! Pij wapno, herbatki z miodem i cytryną, moja gin tez pozwalała mi brać rutinoscorbin (ale przy wyraźnych oznakach przeziębienia/grypy...a takie chyba masz) i wit. C.