Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czuje się z lekka kaleką ale trudno.Dziś i tak mam wiećej siły niz w ostatnich dniach i nawet pozmywałam w łazience naczynia (kuchnia nadal w remoncie ale na szczęście widac wreszcie postepy bo płytki na podłodze wreszcie ułozone;-))planuje jeszcze ogarnąc reszte mieszkania i poszperam troszke po Allegro;-)
W sumie jak byłam w takim "wirze" bieganiny, wrócił mąż i mu obiadek podałam, siadłam na foteliku i zmierzyłam to mi wyskoczyło nawet 148/90 !
(ale to się powinno mierzyć - usiąść i z 10 min siedzieć spokojnie a ja tak od razu zmierzyłam, może dlatego takie wysokie wyszło). Wieczorem jak się położyłam to mi spadło.
.
:-)
.
).Suuuper
. 
?
Ciekawe co powie
. Idę z siostrzyczką, bo moja gin zgodziła się też zająć ciążą siostry
. A jutro mam usg (kurcze a liczyłam, że już nie zdążę
a tak 150 zeta poleci
) Ale za to dowiem się ile córcia waży i zobaczę ją po raz ostatni w brzuszku
.remeny - ty się znasz na wyniku moczu PRO to białko?
no i mnie tak było - ja sobie w ogóle nie rpzypominam żeby mi jakis czop odpadał.wody sączyły sie dwa dni przed porodem skurcze zaczeły o 9 rano we wtorek a urodziłam o 13.45 w środę... chyba ze nie zauwazyłm tego czopu ale to w takim razie musiało sie wydarzyc już w szpitalu do któego dotarłam o 4.00 w nocy już w środęA ciekawa jestem czy może czop nie odejść a zaczną się skurcze?

Ufffff uspokoiłam się trochę.
Mrówa, a Amelka nie przygotowuje się na pojawienie braciszka?