ehh jak ja lubie gołąbki - rzuc mrówa jednego - moze doleci;-)ja dziś się zapycham mandarynkami i kluskami śląskimi...![]()
juz frunie hehe ;-)a widze ze smaki na mandarynki nie przeszły ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehh jak ja lubie gołąbki - rzuc mrówa jednego - moze doleci;-)ja dziś się zapycham mandarynkami i kluskami śląskimi...![]()
to jedno co mnie trzyma cała ciążę... reszta smaków jest czasowa;-)juz frunie hehe ;-)a widze ze smaki na mandarynki nie przeszły ;-)
buuuuuu...... A jutro impreza.... Idę dalej leżeć.Duomox 1g... mam brac dwa rzy dziennie przez 10 dniA ja nadal zdechnięta i coś minie przechodzibuuuuuu...... A jutro impreza.... Idę dalej leżeć.
Niekat - a jaki Ty antybiotyk dostałaś?
lekarka mówiła ze to jest bezpieczne w ciązy... no ja mam nadzieje
.
. Jem w sumie mało ale bardzo często (no ale przemianę materii też mam jak z przed ciąży- 2-3 razy dziennie to norma). Już staram się mieć ciągle jabłka(albo inne owoce) w domciu coby były lekką przekąską.
) zamrożone na "czarną godzinę" dla mężusia jakbym była w szpitalu
.
). M.in. pisali o piciu herbaty z liści malin
, piciu 2łyżek oleju rycynowego (czy jakoś tak)podobno strasznie smakuje
, wchodzeniu po schodach, no i przestrzegali, przed porządkami, myciem okien i przemęczaniem się, bo może to faktycznie przyspieszyć poród ale może też powodować niepotrzebne nerwy i komplikacje porodowe
.
.
bo podobno jak się coś zaczyna dziać z mamusią niedobrego to po paznokciach najlepiej widać