reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

dzięki dziiewczyny, dzis ide z młodym do pediatry to zajde do gina i porozmawiam, moja ginka będzie jutro popołudniu a wyników moczu nie zdąże zrobić chyba że inny mi da na cito to odręki w szpitalu zrobią.

reklama
cześć babeczki!
Odnośnie paznokci..to racja..Pamiętam jak miałam na taki natyralny pomalowany jak rodziłam Alexa,to mi kazali odrazu zmyć,bo niewolno...No i mi Piotrek zmywał..(u nóg)..
Elip,popieram koleżanki..przynajmniej zadzwoń..będziesz spokojniejsza..(a nóż przełoży wizytę na wcześniej)
Mi ostatnio puchną nogi..i to okropnie szczeg.wieczorem!..no i też bym spała,i spała...Ale będąc sama z małym to raczej niemożliwe...Misiek dopiero po 18stej wraca...A w nocy -to same wiecie..siusiu (przynajmniej u mnie)3-4 razy...

Mam jeden objaw!!! - wilczy głód!!;-);-)
No i skurcze, ale te mam od 20 tyg:baffled:
Mój mąż cały czas obstawia 15.02, właśnie mi pisał że mam torbę pakować:-D:-D

ja też od kilku dni czuje sie głodna były dni że bez kolacji szłam spać bo mi się nie chciało jeść a teraz non stop chodzę do kuchni po coś i uwielbiam mleko i wodę mogę pić litrami

po tej wodzie chyba zgaga minęła ale jak się znów pochwale że trzy noce bez zgagi i spałam jak dziecko to dziś znów będzie mnie męczyć:-(

a ja jak juz miałam skurcze z Oliwią to sie głupia wziełam wlasnie za malowanie paznokci u nóg!!!Do dzis nie moge sobie przypomnieć jak ja t zrobiłam ale miałam sliczny pediciure na jasnofioletowo i dostałam za niego taki opieprz na porodówce że mi sie go odechciało - ale nie zmyli,tak został.
renemy - fajną masz córce - moja miała takie same butki tylko niebeiskie:tak:

Remeny- Irenka rewelacja!!! Śliczniutka dziewczynka:tak:

Monika- super artykuł:tak:..to się trochę uspokoiłam tym moim wilczym apetytem:-p A tu okazuje się, że to normalne:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry