Dusia08
Marzec '08
Czesc Dziewczyny! Ja tez dzisiaj do gina lece
Ale juz usg mialam w tamtym tygodniu to dzisiaj pewnie tylko brzuch zbada. Niewiem zobaczymy.
A ja sie tak rozczytalam dzisiaj co tam u was ze zapomnialam sobie ze mi sie woda na kisiel gotuje. I malo co sie nie wygotowala cala
Weronika- Odrazu widac ze jestes z moich stron po przeczytaniu "taki baniak nagotowałam". Moj maz mnie zawsze poprawia ze nie baniak tylko garnek (jest z Wroclawia). Albo tak samo jak mowie na pole zamiast na dwor, to tez zawsze sie wtraca :-)
Ja gdzies tez czytalam o tych paznokciach. Ja od paru tygodni zauwarzylam ze jak zmarzne to na prawej rece mi paznokiec na kciuku sinieje. Myslicie ze powinnam powiedziec o tym gince???
Remeny- Sliczna dziewczynka :-)
Sabincia- Juz nie dlugo maly zacznie jesc sam, bo tu wszystkie za niego trzymamy kciuki to nie ma innego wyjscia.
Ale juz usg mialam w tamtym tygodniu to dzisiaj pewnie tylko brzuch zbada. Niewiem zobaczymy. A ja sie tak rozczytalam dzisiaj co tam u was ze zapomnialam sobie ze mi sie woda na kisiel gotuje. I malo co sie nie wygotowala cala
Weronika- Odrazu widac ze jestes z moich stron po przeczytaniu "taki baniak nagotowałam". Moj maz mnie zawsze poprawia ze nie baniak tylko garnek (jest z Wroclawia). Albo tak samo jak mowie na pole zamiast na dwor, to tez zawsze sie wtraca :-)
Ja gdzies tez czytalam o tych paznokciach. Ja od paru tygodni zauwarzylam ze jak zmarzne to na prawej rece mi paznokiec na kciuku sinieje. Myslicie ze powinnam powiedziec o tym gince???
Remeny- Sliczna dziewczynka :-)
Sabincia- Juz nie dlugo maly zacznie jesc sam, bo tu wszystkie za niego trzymamy kciuki to nie ma innego wyjscia.