reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kathi- Robia wymaz z pochwy i to wykrywa ta bakterie. Ja mysle ze to badanie jest obowiazkowe bo jak by sie okazalo ze jest ta bakteria a nic o tym nie wiesz (mi tez wyszlo ze ja mam) to musza ci podac antybiotyk przy porodzie.

reklama
A u mnie dzisiaj sloneczko wyszlo ale za cieplo nie jest bo -1. No ale wazne ze nie pada. Bo wczoraj tak bylo paskudnie ze szok. W nocy padal snieg a w dzien deszcz padal, i sie wszystko potopilo i takie bloto ze szok. Az u rodzicow w domu piewnice zalalo bo woda stala na podworku. :no:

Mnie wczoraj wieczorem lapaly skurcze ale byly nie regularne. Takie dziwne pieczenie czulam i jak by moj Michal pchal sie na sile do wyjscia. Ale po godzinie przeszlo wiec poszlam spac no a dzisiaj nic nie czuje. :-)

Juz bym chciala zeby byl wtorek to przynajmniej sie dowiem czy sie tam cos dzieje czy jeszcze nie. A tak to tylko siedzi czlowiek i mysli kiedy to bendzie. No ale torbe juz mamy spakowana. Tak to odciagalam ale wczoraj sie wzielam za pakowanie i raz dwa spakowana. A tak wogule to wczoraj mialam jakis dzien porzadkuw i myslalam moze ze to tak przed porodem. No ale nic sie narazie nie rusza. Ale jutro mezus ma urodziny to fajnie by bylo jak by mu synek taki prezent zrobil. Ale pewnie nic z tego.

Dobra koncze bo sie rozpisalam za duzo :-)

Widze,ze to czkanie na samym końcu ciąży spędza sen z powiek. A my we wszystkich delikatnych bólach, uciskach itp wypatrujemy już symptonów porodu.
Chociaż prawdziwego poczatku nie da sie z niczym pomylić:-).

A u nas pogoda taka nijaka nie pada, ani śnieg ani deszcz, słonko chciało wyjść ale nie dało rady:no:. Troche brakuje mi tej pozytywnej energii świetlnej.

ja też sie wzięłam za sprzątanie ( ze mi się chciało:szok::szok:) poodkurzałam wszystko, mam prawie błysk - podłoga mi została ale skurcze są za silne na podłogę:baffled:

Mnie wczoraj wieczorem lapaly skurcze ale byly nie regularne. Takie dziwne pieczenie czulam i jak by moj Michal pchal sie na sile do wyjscia. Ale po godzinie przeszlo wiec poszlam spac no a dzisiaj nic nie czuje. :-)

Juz bym chciala zeby byl wtorek to przynajmniej sie dowiem czy sie tam cos dzieje czy jeszcze nie. A tak to tylko siedzi czlowiek i mysli kiedy to bendzie. No ale torbe juz mamy spakowana. Tak to odciagalam ale wczoraj sie wzielam za pakowanie i raz dwa spakowana. A tak wogule to wczoraj mialam jakis dzien porzadkuw i myslalam moze ze to tak przed porodem. No ale nic sie narazie nie rusza. Ale jutro mezus ma urodziny to fajnie by bylo jak by mu synek taki prezent zrobil. Ale pewnie nic z tego.

dusia jakbym siebie słyszała:-):-):-) skurcze, pakowanie, dzień porządków, dywagacje nt. najlepszego terminu:-) ale masz rację - byle do wtorku i do wizyty u gina.. od razu czuję się lepiej jak wiem co się tam dzieje i co oznaczają te moje różne pobolewania:-):-):-)

Ja wrzucam na luz, bo jeszcze trochę czsu zostało. No ale torbę mam prawie całkiem przygotowaną, w razie gdyby;-)

Dziewczyny życzę miłych WALENTYNEK!!!
Tylko,zeby po tym święcie połowa marcówek nie zaczęła się już rozpakowywać:-D

No i znów musze wam głowe pozawracać sprawami technicznymi:
dostałam PW od aniaslu: Dlaczego nie korzystamy z albumu zamknietego?

Czekam zatem na pomysły w tej sprawie: jakie wątki proponujecie, które z obecnych tam przenosimy itp.

Ja póki co mam dwie propozycje:
1. Przenieść tam wątek Jak rosły nasze brzuszki (ja juz go tam przeniosłam, bo chciałam przećwiczyć czy moge to zrobić, ale gdybyście zdecydowały inaczej to czym prędzej go przywrócę).
2. Założyć wątek Galeria marcowych dzieciaczków, gdzie będziemy wklejać zdjęcia naszych pociech.

Co wy na to?

sabincia prosze wybierz suwaczek jaki ma odliczać dni obecności na świecie twojego maleństwa (albo wstaw go do podpisu, albo przeslij mi linka na PW)

reklama
Hejo udanych
f025.gif
walentynek
MARTECZK to czekamy na ciebie i
r025.gif
powodzenia i szerokiego rozwarcia ci zycze 3maj sie mocno!
skaba -zgadzam sie co do twoich propozycji
a040.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry