reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba myślę, że te dwa wątki będą ok:tak:. A jeśli chodzi o suwaczki naszych maleństw, to może zróbmy tak, jak na liście mamuś - wszystkie takie same (z rozróżnieniem na chłopca i dziewczynkę) i może ze zdjęciami, ale to oczywiście tylko propozycja:-)

reklama
A co do mnie to dzisiaj humorek juz oki mimo iz sie za wiele nie dowiedzialam
c024.gif
bo wczoraj to masakra!
Bylam w Bytomiu i lekaza nie ma przez jakis czas jestem umowiona na 26.02 tyle ze tam robia ful badania jak rozmawialam z polozna rowniez doplerowskie to mysle ze okukaja tez moje zylki a jak dzwonilam do mojej gin to kazala dostawic te tabletki na zylaki i w poniedzialak znowu isc na badanie krwi i dac jej znac i jesli dalej bedzie kicha to u nas polozy mnie w szpitalu a jesli ok to czekac na wizyte 26 i oni zadecyduja co dalej. Tyle ze jak tam pogadalam z polozna to mi troche lzej i mam nadzieje ze plytki wzrosna
c016.gif

ale sie ciesze ze marteczka juz a tak sie stresowala
c045.gif

Kasik25- ja tez mam dość mało płytek , tak samo jak Ty o ile dobrze zrozumiałam.
Ale ja tak mam odkąd sięgam pamięcią:no:. O tyle dobrze, ze nigdy nie miałam żadnych kłopotów z tego powodu. Nawet przed wycięciem migdałów jak robili mi badania na krzepliwość to było ok. Ale jak to się ma w przypadku porodu tego niestety nie wiem:no:

Ja dzisiaj mam ochote cos ugotowac dla swojego mezusia, ale cholera nie mam zadnego pomyslu :baffled:. Upiekla bym mu cos bo bardzo lubi wszystko co slodkie ale odmuwil sobie slodyczy w poscie. Wiec chcialam mu cos dobrego na obiad zrobic ale nic mi nie przychodzi do glowy. Moze dziewczyny cos podpowiedza :-p

No i znów musze wam głowe pozawracać sprawami technicznymi:
dostałam PW od aniaslu: Dlaczego nie korzystamy z albumu zamknietego?

Czekam zatem na pomysły w tej sprawie: jakie wątki proponujecie, które z obecnych tam przenosimy itp.

Ja póki co mam dwie propozycje:
1. Przenieść tam wątek Jak rosły nasze brzuszki (ja juz go tam przeniosłam, bo chciałam przećwiczyć czy moge to zrobić, ale gdybyście zdecydowały inaczej to czym prędzej go przywrócę).
2. Założyć wątek Galeria marcowych dzieciaczków, gdzie będziemy wklejać zdjęcia naszych pociech.

Co wy na to?

sabincia prosze wybierz suwaczek jaki ma odliczać dni obecności na świecie twojego maleństwa (albo wstaw go do podpisu, albo przeslij mi linka na PW)
Skaba jezeli moge prosic to wez daj jaki kolwiek i bedzie dobrze bo anwet nie mam czasu teraz Was poczytac a co dopiero ogladac tak że jeśli to nie problem będe wdzieczna

Marteczka wreszcie! Juz nie mogłam sie doczekac to terza wracaj szybko i pokazuj zdjecia bobaska :D Naszej WALENTYNKI .
A i ja dostałam prezent od mojego syna dziś skonczył 2 tygodnie :) odłaczyli go od monitoru i jak na życzenie SAM zjadł cała butle no i udało sie nam dzieki dyplomacji mojego M uzyskac dodatkowe pieniązki na dzidziusia od miasta :D wiec dzis jest dobry dzień :D Całusy dla Was wszystkich no i oczywiście ROMANTYCZNYCH PIEKNYCH W UKOCHANYM TOWARZYSTWIE WALENTYNEK ;]

nulcia- no wlasnie mam malo i nadal spadaja i one odpowiadaja za krzepliwosc krwi. I musza cos z tym teraz zrobic bo do porodu mi jeszcze dosc zostalo a skoro po lekach nadal spadaj a bedzie nie ciekawie jesli dostane krwotoku tak sie nie musi stac ale gin musi cos z tym zrobic
c024.gif

reklama
u mnie ten test (tez go mailem dostałam) powiedział mi ze 7% dłuzej i 74%wczesniej niż przecietnie - ale ja sobie nie wyobrażam czekac 8 miesięcy po porodzie na SEX!!!!Boshe ja nie mogłam sie doczekac konca połogu:-pteraz tez do konca będziemy działać;-)
co do wątku zamknietego - myslę że oba wątki sie nadaja ale chyba ten z dzieciaczkami jest bardziej adekwatny bo i tak ansze brzuszki są obecnie na otwartym i jak ktos chciał to sie juz napatrzył... ale jesli można oba to jestenm za :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry