Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. O tyle dobrze, ze nigdy nie miałam żadnych kłopotów z tego powodu. Nawet przed wycięciem migdałów jak robili mi badania na krzepliwość to było ok. Ale jak to się ma w przypadku porodu tego niestety nie wiem
. Upiekla bym mu cos bo bardzo lubi wszystko co slodkie ale odmuwil sobie slodyczy w poscie. Wiec chcialam mu cos dobrego na obiad zrobic ale nic mi nie przychodzi do glowy. Moze dziewczyny cos podpowiedza 
Skaba jezeli moge prosic to wez daj jaki kolwiek i bedzie dobrze bo anwet nie mam czasu teraz Was poczytac a co dopiero ogladac tak że jeśli to nie problem będe wdziecznaNo i znów musze wam głowe pozawracać sprawami technicznymi:
dostałam PW od aniaslu: Dlaczego nie korzystamy z albumu zamknietego?
Czekam zatem na pomysły w tej sprawie: jakie wątki proponujecie, które z obecnych tam przenosimy itp.
Ja póki co mam dwie propozycje:
1. Przenieść tam wątek Jak rosły nasze brzuszki (ja juz go tam przeniosłam, bo chciałam przećwiczyć czy moge to zrobić, ale gdybyście zdecydowały inaczej to czym prędzej go przywrócę).
2. Założyć wątek Galeria marcowych dzieciaczków, gdzie będziemy wklejać zdjęcia naszych pociech.
Co wy na to?
sabincia prosze wybierz suwaczek jaki ma odliczać dni obecności na świecie twojego maleństwa (albo wstaw go do podpisu, albo przeslij mi linka na PW)
teraz tez do konca będziemy działać;-)