reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika- Kazdej kobiecie w ciazy robia badania czy nie ma tej bakteri. Biora wymaz z pochwy. Ja mialam robione w tamtym tygodniu, to moze u Ciebie jeszcze nie robili tego badania.

Kurcze, ja wymaz z pochwy miałam robiony na samym początku ciąży. I tak teraz wyszperałam i miałam to badanie robione 12.07.06 i to co mi tu pisze to:
- enterococcus faecalis - to jakiś "paciorkowiec kałowy" :szok:
- staphylococcus aureus mssa
Tak więc teraz się przeraziłam :wściekła/y: Ale w sumie Ginka nic wtedy na to nie powiedziała że trzeba leczyć czy coś. A teraz jak byłam ostatnio to nic nie mówiła o wymazie, chyba że mi teraz zleci jak będę 25.02 ale przypuszczam że to będzie moja ostatnia wizyta u niej i nie wiem czy zdążę przed porodem :baffled::szok::baffled:

To widzę że nie wiele nas zostało z nie spakowanymi torbami. Jakoś mnie to nie dręczy, może dlatego że jeszcze tyyyyle czasu :nerd:

Dusia
- ja tam twierdze że każdy dzień powinien być jak walentynki więc my go po prostu nie obchodzimy. Ale postanowiłam mu ugotować coś innego i w sumie wyszedł kurczaczek z pieczonymi ziemniaczkami z "warzywami na patelnie" (bo te warzywa to mogłabym co dzień jeść) :rofl2::-D

Sabincia - no widzisz jaki Nikodem zdolny :-D wie kiedy mamusi prezencik zrobić :tak: Ucałuj Go od nas :-*

Co do wątków to dołączam się do wypowiedzi dziewczyn, jak zrobicie tak będzie dobrze :tak:

reklama
To ja ide kupic dla M. prezent na walentynki :D ucieszy sie jak go dzis znajdzie pod poduszką po pracy :) Wymarzył sobie słuchawki z mikrofonem i je dostanie i do tego słodkosci :) oby mu sie spodobało to uciekam buzka :D

Weronika- My tez w sumie nie obchodzimy walentynek bo maz nie lubi takich swiat. Bo muwi ze to tylko takie swieto zeby z ludzi kase zedrzec. Ale wlasnie chcialam cos innego mu ugotowac i tak sie zastanawiam i zastanawiam i nic nie moge wymyslec. A kurczak byl w tamtym tygodniu ;-)

Przegapiłam posta Asze i dopiero przy czytaniu Ninji wyczytałam o Marteczce!

WIELKIE GRATULACJE!!! Dziewuszka na piąteczkę! :laugh2::rofl2::-D:laugh2::rofl2::-DNo i dała czadu mamuśka - godzinę rodziła?!?:szok:

My tez specjalnie nei obchodzimy tego dnia mi maz przyniósł różyczke a ode mnei dostła serduszko z rochera;-) i też uważam ze to świeto strasznie komercyjne jest:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry