reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja stwierdziłam że w przyszłym tyg wezmę się w końcu za przemeblowanie i przywlekę wreszcie łóżeczko od szwagierki, no i może torbę spakuję. :nerd:

Asze
- to udanej nocki, tylko proszę dać znać że jedziesz na porodówkę :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
marteczka GRATULACJE !!!
WRACAJ SZYBKO DO NAS

A my obchodzimy walentynki, byla rozyczka i walentynka i pozniej kolacja w restauracji a pozniej film. Nie mam nic do tego swieta:tak:

Sabincia ciesze sie ze z maluszkiem coraz lepiej !! Teraz juz tylko tak bedzie. Ani sie obejrzysz i wroci do domku

GRATULACJE MARTECZKO !! WALENTYNKOWEJ ZUZI!!!..aż trudno uwieżyć..że marteczka juz po...i to tylko godzinka porodu...-też bym tak chciała!!
Ja dziś zalczyłam wizytę u gina...,wszystko ok.,szyjka jeszcze nie miękknie..i rozwarcia-niet.,Ale gin powiedział że po 37tyg.można juz w każdej chwili zacząć rodzić..Napisał mi skierowanie..,a na odwrocie co mam brac do szpitala..i kiedy powinnam się zgłosić..(parę punktów)...No i o ile wcześniej nie zobaczę się z nim w szpitalu..,to mam jeszcze jedna wizyte na 4.03(to jest termin z om).. Kurcze...to juz całkiem niedługo...
No to która teraz następna?? PrzyszłaMamusia??
trzymam kciuki za nas wszystkie,..a! i udanego Walentynkowego wieczoru!!! buźka!

Marteczka, bardzo się cieszę i gratuluję. Wracaj szybko do nas i pochwal się córeczką.
Sabinica, widzisz, co dziennie Wasz synek czymś zaskakuje. Jest coraz silniejszy i lada dzień będziecie w komplecie w domu.
Ja po wizytach lekarskich. Cukier miewa się dobrze. Wyniki krwi też nie najgorsze. Oskrzela czyste, ale jeszcze w tchawicy conieco zalega. Dzidziuś ma dobre tętno, waży ok 3400, szyjka zamknięta i twarda, ilość wód w normie, łożysko też ok. Lekarz mówi, że raczej za tydzień jeszcze się spotkamy.

No prosze, prosze MARTECZKA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MĘZA.
Ty to farciara jestes juz nie raz Ci to powtarzałam rodzic godzine marzenieeee!!!!
No to która nastepna ???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Skaba pozdrów Darinie od nas prisze
Kasik super ze nie musisz isc na razie do tego szpitala.
Sabincia widzisz jaki kochany chłopak wie jak uszczesliwic mamusie.Ciesze sie z jego postepów przeeeogromnie teraz juz bedzie tylko lepiej.
No Asze to ciekawa nocka sie szyluje heheh;-);-);-)

Witam wszystkie marcóweczki, te w dwupakach i te rozpakowane:-)
niestety (albo i stety;-)) naskrobałyście ponad 30 stron które przejrzałam tylko z grubsza

ja dziś wróciłam ze szpitala bo jak pojechałam w poniedziałek to juz mnie mój gin zatrzymał na oddziale:-(ale trudno, dla Julki wszystko :-):tak:
ciśnienie wróciło do normy ale teraz musze brać 3xdziennie cordafen
no i trafiła mi się przyjemność badania przez stażystkę - mój gin poprosił mnie o zgodę bo stwierdził że jestem dziś jedynym takim przypadkiem:eek: a mianowicie: szyjka skrócona o połowe, główka Julci nisko no i grozi mi przedwczesny poród ale na cordafenie jak stwierdził jeszcze chyba trochę przeciągniemy termin porodu (dziś zaczyna się 37 tc), tylko do kiedy:sorry:
ale ważne że juz jestem w domku:tak::tak::tak:

Sabincia ciesze się ze Nikodem z każdym dniem nabiera formy:tak::-)

MARTECZKA - GRATULUJĘ CÓRCI I TAAAAAK KRÓTKIEGO PORODU:szok::-)

MARTECZKA OGROMNE GRATULACJE!!!!Ale faktycznie wyrobiła się ekspresowo!!!!Oby każda z nas tak lekko przeszła przez to:tak::tak:
Giza super że wszystko w porżądku po badanku
Asze no to szykuj się kochana,skoro mężuś tak mówi:laugh2:
A co do wątków zamkniętych jestem za.
Zyczę dobrej nocki,pa

reklama
MARTECZKA TO GRATULUJE ZUZI !!!
a207.gif
I BUZIAKI DLA WAS
a194.gif

skaba- pozdrowionka dla Darinii

Nowe wątki

reklama