reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No, no Przyszła Mamusiu to rzeście zrobili niespodziankę rodzicom:-) no i gratuluję samochodziku :-) nareszcie się doczekaliście:-)
ja gdybym tak długo czekała też pewnie nawet w nocy wybrałabym się na taką wycieczkę:-D bo jak odbieralismy swój samochodzik (od razu po decyzji o zakupie) to pierwsze nie pojechaliśmy do domu ale do rodziców pochwalić się - tylko że teściowie np nawet nie wiedzieli że kupiliśmy autko:-D więc dla nich to był szok ogromny:laugh2:

reklama
PrzyszłaMamusiu - super że autko już odebrane i przetestowane :-D I nie dziwie się że się mama ucieszyła, w końcu to kawał drogi.
No i może kolej teraz na Ciebie?? :tak:

A ja znowu jak wczoraj jakiegoś "móła" złapałam i póki co walczę żeby nie spotkać się z kibelkiem :crazy: Na poranne mdłości chyba już troch ę późno :angry::crazy:

Witam z ran i od razu mówię,że na śląsku też zimno-niby słońce świeci,ale mrożne powietrze:baffled::baffled::baffled:
Fajnie ma Marteczka-tez jej napisałam smska z gratulacjami-zazdroszczę jej porodu-luksus po prostu tak szybko się rozwiązać:tak::tak::tak:
No a dzisiaj czekamy na Asze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyszła mamusiu to teraz już mozesz spokojnie rodzić bedziesz meić czym pojechac do szpitala;-) a bardzo miła niespodzianke zrobiliście rodzicom:-)
Moze mąż Asze faktycznie jasnowidzem jest;-)

Witam dziewczyny:-)
Widzę,że same ranne ptaszki i prawie wszystkie już się zameldowały na BB:tak:
Zatem ja tez chciałam się przywitać i idę szykować obiadek, bo mężuś zaraz idzie do pracy:-(. Wróci wieczorkiem.

Życzę miłego dnia i odezwę się troszkę poźniej!!!

weronikaa- a może zaczyna się u ciebie:confused: Na SzR nam położna mówiła, że oznaką porodu są bardzo często wymioty lub biegunka:baffled::oo2:
Asze- właśnie dziś twoja kolej:-)
Mrowa-a jak tam twoje samopoczucie...czujesz, że coś się zaczyna dziać:eek:? Bo ty też masz chyba się w ciągu tygodnia rozpakować?

Ha ha w końcu przegonimy lutóweczki:-D

weronikaa- a może zaczyna się u ciebie:confused: Na SzR nam położna mówiła, że oznaką porodu są bardzo często wymioty lub biegunka:baffled::oo2:

Nie sądzę bo tak mam od wczoraj i nic poza tym (żadnych innych objawów - wczoraj to zwymiotowałam śniadanie, ale na szczęście dziś mi przeszło, napiłam ciepłej herbatki), a Ginka mówiła że raczej urodzę w terminie czyli jeszcze dobre 3 tyg :-(

Dzueńdobty ja wróciłam od lekarza ;] morfologie mam do bani :P:sorry: ale dziwić sie po porodzie w ciagłym biegu na nic czasu :P Dzis mam wizyte u gin :P Juz sobie wyobrazam jej wyraz twarzy ha ha:laugh2: a pozatym to u mnie w Krk śnieg zimno slisko ale piekne słońce :D:-) Miłego dnia dla wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry