reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Melduję sie nadal dwa w jednym po wczorajszej strasznej nocy - zgaga, skurcze z bólami krzyżowymi:szok::szok:, i cos mnie złapało w prawym boku jakiś nerwoból czy coś, nie mogłam spać byłam przekonana, że mi ten mój małżon wykrakał:baffled:, ale nadal jestem w domku:-). zaczął mi chyba ten czop schodzić( tak mi sie wydaje), ale może to nie to:confused2:. Idę poczytać co napisałyście:-)

Buziaki:-):-):-)

reklama
hej hej! witam się i ja! to katarzysko mnie chyba zamęczy.. nie mam siły na jakąkolwiek działalność.. a jesczze Bartuś ma dziś ciężki dzień i chodzi marudny.. J zaraz do pracy idzie i coś czarno to widzę:-(:-(:-(

giza dobre wieści sa zawsze mile widziane:-)

kasia_s dobrze, ze już do nas wróciłaś:-) a z tym badaniem przez stażystę to pomyśl, że to dla naszych córek - oby miały dobrze wykwalifikowanych ginekologów:-)

kasik25 hmmm... nie znam się na tych płytkach i moge polegać tylko na tym co mówi moja szwagierka i jej gin.. może u niej jest trochę inna sytuacja, bo ona przez kilka lat leczyła się na zbyt niski poziom płytek (długo brała sterydy, a skończyło się operacją) i chyba gin się boi, ze i tak nie bedzie w stanie podnieść u niej tego poziomu - jedynie przez podanie płytek, ale z tego co wiem to to jest krótkotrwała poprawa, bo one się nie magazynują.. trudno mi powiedzieć.. ale w Bytomiu są świetni specjaliści, więc na pewno będziesz w najlepszych rękach:-)

PrzyszłaMamusia jeju aż zatęskniłam za latami młodości:rofl2::rofl2::rofl2: ja uwielbiałam takie nieplanowane wypady i niespodziewane wizyty:-) a teraz - logistycznie musze zaplanować każdy wyjazd z tygodniowym wyprzedzeniem.. a pakowanie ohohoho:szok: ciesze się, że macie już swój samochodzik - teraz spokojnie i komfortowo dojedziesz na porodówkę:-D

Sabincia chciałabym zobaczyć minę twojej gin:-D:-D

asze trzymam kciuki! zobaczymy jaką twój małżon ma siłę przekonywania:-D:-D:-D

Przyszła mamusiu czuje chyba lekkie skurcze ale neiiwem czy to są skurcze czy nie :-p no i czuje jak mi sie dzidzia jak by "pelęta" pomiędzy nogami jak chodza tak dziwnie sie czuje:eek: no ale nic innego sie nei dzieje bede dalej molestowac mężunia żeby w poniedziałek urodzić moze:eek::-D a we wtorek mam wizyte u gina:-p

Witam!
a010.gif
Arus spi to moge smigac na necie he he
Weronikaa-taki slaby dzionek cos mialam ale teraz juz oki no i Arus od jakiegos czasu chodzi i mowi mama koch koch i sie tuli do mojej buzki -czyli ze kocha mame wiec jak tu sie teraz smucic raz sa dni zle a raz dobre
h020.gif

P.Mamusiu-to super ze macie juz autko teraz bedziecie mogli wszedzie smigac
r020.gif

skaba-dzieki wielkie za info itd ja tez za wiele nie wiem ale wiesz jak ci lekarz mowi ze cos jest nie tak a trafi na zly dzien to rozne sa potem reakcje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i plytki sie poprawia wiec czekamy
h150.gif

No to ASZE czekamy az twoja dzidzia sie pojawi jak czop odchodzi to moze lada dzien albo i juz ale roznie to bywa oby tylko potem bylo pusz pusz i juz
n025.gif

Mnie dzisiaj nad ranem kolo 4 zlapaly male skurcze. I bol kregoslupa przy tym. No a teraz wstalam i mam biegunke i bola mnie uda :confused:

PrzyszlaMamusia- Fajnie ze juz macie samochodzik, teraz tylko czekac na porod. No i niezla wycieczke urzadziliscie sobie.

Asze- a juz sie spakowalas? Bo maz ma racje ze 15 jeszcze sie nie skonczyl :tak:

reklama
Podczytalam was to teraz ide umyc naczynia bo mi sie wczoraj nie chcialo :sorry: i caly zlew mam. Mezus poszedl do pracy dzisiaj (w piatki przewaznie nie pracuje) ale maja duzo roboty i musial isc. Wiec ja moze troche posprzatam zeby jutro miec z glowy. A moze akurat przy sprzataniu cos sie ruszy :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry