reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wiam.
Wow Asze no to moze dzis wielki dzien zycze Ci zeby poszło Ci tak sprawnie jak Marteczce
Sabincia zycze powodzenia
P.Mamusiu- fajnie ze juz macie furke i o jeden stres mniej bo juz masz transport na porodówke:-)
Dusia a moze Ty tez nam sie za moment rozdwoisz:)Torba spakowana???
Ok ja ide sobie jeszcze poleniuchowac miłego dnia buziaczki papa

reklama
To asze gdyby co to daj znac na bb lub na kom co tam 3maj sie ja uciekam bo Arak juz wstal
c033.gif

HAahahahahahah przyszłam wchodze o ona stoi patrzy na mnie zdebiała i mówi " Co sie stało?" hahahaha Miała szalenie smieszna mine :D Ale sie wkurzyła strasznie ze dała mi skierowanie na patologie a oni mnie nie zostawili i urpodziłam 3 dni potem wyogladała zdjecia nikosia wyściskała mnie i odrazu dała recepte na zastrzyk antykoncepcyjny bo karmie i on jest na 3 miesiace i nie mozna miec jak sie to bierze dzieci przez 2 lata :P ale i tak nie planuje :P ale usmiałam sie u niej była w niezłym szoku zbadała powiedziała że slicznie sie tam goje ^^ i kolejna wizyta za 3 mies po nastepny zastrzyk a jakby szwy nie odleciały to za 2 tyg mam sie zgłosić ona mi zdejmie :D. ;-):tak::-D:-)

Sabincia- to faktycznie zaskoczyłaś swoją panią doktor;-) Na pewno trochę sie zmieszała. Wydaje mi sie ze przez to poczuła się zobowiązana o większą troskę nad Tobą:-)
Poza tym takie przypadki nie zdarzają sie jej kazdego dnia:tak:.:nerd:

Sabincia- już sobie wyobrażam minę ginekolog:-D

A mi przysłałam sms-a Marteczka o następującej treści: "No dopiero się kimnęłam, bo ładnie śpi i nie płacze. Ale jeszcze jeden minus wyszedł po porodzie i mam nadzieję, że to zginie! Główkę ma spłaszczoną z jednej strony i ma fizjoterapeuta obejrzeć. Poza tym wodzi oczkami, ściska mi palce i mam zdezelowane sutki:baffled:. I te szwy bolą. W poniedziałek wyjdziemy."

Ale jej fajnie może już przytulać malutką:-). a też tak chcę:-)

Sabincia mina pani doktor musiała być rewelacyjna:-D:laugh2:

ja tez zazdroszczę Marteczce ale jak będziemy rozpakowywać się w takim tempie to juz niedługo wszytskie będziemy tulic swoje cuda w ramionach:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry