Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiam. Wow Asze no to moze dzis wielki dzien zycze Ci zeby poszło Ci tak sprawnie jak Marteczce Sabincia zycze powodzenia P.Mamusiu- fajnie ze juz macie furke i o jeden stres mniej bo juz masz transport na porodówke:-) Dusiaa moze Ty tez nam sie za moment rozdwoiszTorba spakowana??? Ok ja ide sobie jeszcze poleniuchowac miłego dnia buziaczki papa
HAahahahahahah przyszłam wchodze o ona stoi patrzy na mnie zdebiała i mówi " Co sie stało?" hahahaha Miała szalenie smieszna mine Ale sie wkurzyła strasznie ze dała mi skierowanie na patologie a oni mnie nie zostawili i urpodziłam 3 dni potem wyogladała zdjecia nikosia wyściskała mnie i odrazu dała recepte na zastrzyk antykoncepcyjny bo karmie i on jest na 3 miesiace i nie mozna miec jak sie to bierze dzieci przez 2 lata ale i tak nie planuje ale usmiałam sie u niej była w niezłym szoku zbadała powiedziała że slicznie sie tam goje ^^ i kolejna wizyta za 3 mies po nastepny zastrzyk a jakby szwy nie odleciały to za 2 tyg mam sie zgłosić ona mi zdejmie . ;-):-)
Sabincia- to faktycznie zaskoczyłaś swoją panią doktor;-) Na pewno trochę sie zmieszała. Wydaje mi sie ze przez to poczuła się zobowiązana o większą troskę nad Tobą:-) Poza tym takie przypadki nie zdarzają sie jej kazdego dnia.
A mi przysłałam sms-a Marteczka o następującej treści: "No dopiero się kimnęłam, bo ładnie śpi i nie płacze. Ale jeszcze jeden minus wyszedł po porodzie i mam nadzieję, że to zginie! Główkę ma spłaszczoną z jednej strony i ma fizjoterapeuta obejrzeć. Poza tym wodzi oczkami, ściska mi palce i mam zdezelowane sutki. I te szwy bolą. W poniedziałek wyjdziemy."
Ale jej fajnie może już przytulać malutką:-). a też tak chcę:-)