reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wlasnie befatka tez mialam pytac o ASZE?
c024.gif

giza-to fajnie szkolisz syncia supcio taki pomocnik bedzie
c014.gif

reklama
skaba, niekat, kasik to odwrotnie niż ja. Ale to pewnie dlatego, że z Przemkiem trafiłam do szpitala w 13-tym tygodniu i do końca ciąża była zagrożona. Pod koniec jeszcze płytki mi bardzo spadały. A teraz poza nudnościami na początku, cukrzycą na koniec i w międzyczasie skurczybyczków, nie mam tego stresu. Dzięki temu, że nie muszę teraz leżeć, to mimo brzuszka jakaś taka sprawniejsza się czuję, chociaż też nie jest lekko.

Gizia ja mam zamiar wrócic do pracy jak dzidzia bedzie miała 3-4 miesiace wiem ze to bardzo wczesnie i niektórzy mi juz mowia ze wyrodna ze mnie matka bedzie :zawstydzona/y::-(ale chyba nie mam wyjscia.Praca bedzie na poł etatu wiec ok 4-5h nie bedzie mnie przy małej.Zobaczymy jeszcze jak to bedzie ale moze sie uda ze nie bede musiała maluszka nigdzie oddawac tylko J bedzie z dzidzia przez ten czas,a jak nie to moja kolezanka zaopiekuje sie mała przez te kilka godzin ona ma 8miesiecznego synka

giza-co do zlobka to ja wlasnie mysle ale dopiero od wrzesnia i tak wlasnie szukam z tym ze zlobko-przedszkole jak Arek potem bedzie juz starszy to zeby razem ich odbierac itd no ale zobaczymy. A sam zlobek co na Chorzowie jest to podobno nie bardzo
c038.gif
i nawet nie chca wpuszczac na sale !

giza-to fajnie szkolisz syncia supcio taki pomocnik bedzie
c014.gif
No właśnie nie szkolę, tylko on tak sam z siebie zmienia te pieluszki. Zobaczymy, czy będzie taki chętny przy prawdziwych kupkach :-D
Niekat, jak wzięłam jedną pieluszkę to byłam zdziwiona, że taka malutka, chociaż nie kupiłam tych w najmniejszym rozmiarze.

giza-no musze sie konkretnie dowiedziec co i jak bo nie znam nikogo kto by dawal tam gdzie ja chce dzieciaczkow to musze okukac! A powiedz mi bardzo zmalay ci te plytki i co robili w tym kierunku?
c024.gif

wyszło mi ze jak urodze w terminie to macierzyński mam do 5 sierpinia... planuje od 1 sierpnia juz do rpacy pójsc bo jak znam siebie to będe świrować:tak:no i mam opiekunke do dzieci jakich mało - MOJĄ MAMCIĘ:-)a w pażdzierniku i tak będe musiała pójsć na urlop dwa tygodnie bo mama jedzie do sanatorium..
ja mam te najlniejsze pampersy NEW BORN ale lala Oliwii w nim tonie i tak bo to w sumie ejst bardziej Barbie niż Bobas:-D

U mnie i mama i tesciowa pracuja wiec kicha! A co do pamperkow to mimo ze uplynelo tylko 1.5 roku jak zakladalam je Arusiowi to i tak jak na nie patrzylam to nie moglam sie nadziwic ze sa takie malenkie
c028.gif

reklama
kasik, już nie pamiętam na jakim poziomie miałam te płytki, chyba lekko poniżej 100tys.. Teraz też cały czas mam poniżej normy, ale blisko dolnej granicy ok 120tys. - 130tys. i nic nie robię. A wtedy dostałam skierowanie do szpitala jakoś 2 czy 3 tygodnie przed porodem, a w szpitalu mi powiedzieli, że wynik jest jeszcze do przyjęcia i odesłali mnie do domu. Potem co prawda bali się, żebym krwotoku nie dostała przy porodzie ale wszystko dobrze się skończyło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry