Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ej bo ja nie moge tego zrobic bo w sumie urodziłam w 7 mies wiec nie wiadomo do kiedy był by sexik a jeszcze nie zaczełam bo ciagle połóg trwa...ale mogłby sie juz w sumie skonczyc bo zaczynaja mnie te szwy denerwowac...
Sabincia- to faktycznie synuś zrobił Ci najwspanialszy prezent na walentynki:-) Teraz na pewno z dnia na dzień będzie tylko lepiej, bo im starszy tym silniejszy. Żeby tylko duzo jadł to bedzie git
Sabincia bardzo sie ciesze z twoich nowych wspaniałych wieści!!!!
Pisałam do Marteczki jak sie trzyma i czy jest w stanie coś napisać ale nic nie odpisała czyli jest w trakcie!!!:-) Skaba jestem za!!! I fajnie jakbyśmy tam miały takie same suwaczki, jeśli reszta się zgodzi
Sms od Marteczki : " Zuza zdrowa ur się przed 17, poród trwał 1 godz!!! Ma 3470 i 57 cm. Boli jak cholera! Ale... A teraz właśnie odpoczywamy i jemy! Panie są Super! Moja Walentynka maruda."
Przyszła mamusiu to cie twoja gin uspokoiła i wyjasniła wszystko super:-) Ninja a ty sie tak nie forsuj bo nas wszystkie jeszcze wyprzedisz;-) Giza ja tez dzisiaj jem i jem Skaba ja jestem za przeniesieniem obu watków do zamknietego Sabincia ciesze sie z toba z takiego prezentu od Nikosia:-):-):-):-) Marteczka gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
kolejne marcowe dzieciątko cool:-)