reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

U mnie tez dizś zimno i sniegowo:baffled::confused2:
Przyszła mamusiu ty to masz sny:-D:-D:-D:-D a super ze udało wam sie w kolejce jednak są życzliwi ludzie :-)
Siwona ja takich dokumentów nei oglądam bo rycze jak bóbr i strasznie to przeżywam :-(
Umyłam podłogi w łazienkach w jadalni, kuchni i na ganku i przyszedł mój mąz i dostałam zje....:-p a ja juz chce urodzić jednak bo mi strasznie ciężko:-(:no:

reklama
przyszła mamusia - tez kiedyś mnie [rzepuściła kobieta w kolejce - klientka:tak:tez spaliłam cegłe ale było bardzo przyjemne to;-)
weronika - ja tez jak mrówa nie oglądam teraz uwagi ani interwencji a ni innych temu podobnych bo potem przezywam okrutnie:confused2:a głuuupie sny mam od kilku nocy zwłaszcza nad ranem i problemy z zasnieciem w nocy jak budze sie na siusiu (dopiero od 8 miesiąca zacżełam wstawać na siusiu nioe - uwierzycie:sorry:)
ja dziś zwlekłam sie znów z łózka o 10 wieć przegapiłąm pożegnanie ninji:-(ale jak spojrzałam w okno - w sumie to mnie Oli zaciagnęam z wielkim krzykiem że bedziemy lepic bałwanka - to oniemiałam.nie jest tego duzo ale jednak biało a wczoraj było tak cieplutko - pościel mi się wietrzyła cały dzień i okna pootwierzane były a dzis snieg... hmmm

Niekat - ja też takich programów nie oglądam ale akurat się obudziłam jak leciało :crazy:

Przed chwilą skończyłam "łopatowanie" śniegu z chodnika przed domem, trzeba się wziąć za sprzątanie, obiadek (bo mamuśka w pracy)a na wieczór zaplanowany jest kulig w lesie i ognicho, zobaczymy czy wypali. Ja to oczywiście będę w aucie siedzieć ale i tak radocha będzie jak nie wiem :laugh2::-D

Jeszcze jestem w domu. skurcze są cały czas, bolesne tak co 8-10min, nocka do d..., nie wiem czy jechać czy czekac jeszcze boje sie ewentualnego wywoływania wiec chyba przeczekam w domku, daleko do szpitala nie mam, czekam aż to sie rozhula tak porządnie no bo chyba w końcu sie rozhula??:confused2::confused2:
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, jakby co to dam znać smsem:-)

Dziewczyny witam zimową porą:tak:
Dzisiaj wstałam przed 10 i juz są efekty tzn. pranie zrobione i łazienka posprzątana, no i w szafce dla niuni poukładane od nowa:-D
Przyszła Mamusiu- ja też miałam taką milutką historyjkę. Poszłam do kościoła i chciałam iść do spowiedzi. No ale ,że jestem dość roztrzepana (ostatnio) nie widziałam kolejki. Przemiły Pan przepuścił mnie, czym spowodował zdziwienie u innych:szok:. No tylko ,ze ja poryczałam się jak dzieciak:-D, taka się wrażliwa zrobiłam, no i hormony chyba szaleją:eek:.
Kasik-ja mam tych płytek 104 tys, ale podrosły od ostatniego badania nie wiem może wtedy coś pomylili(było 85 tys):wściekła/y:. Lekarka mówiła,ze jak zrobił sie w próbce maleńki nawet skrzep to mogło tak wyjść. Ale zawsze miałam w granicach 120-130,
szkoda,ze tak nie zostało.

Za wszystkie marcóweczki trzymam bardzo kciuki i miłego dnia. A poza tym weekendy szybko mijają:-D

reklama
Przyszła Mamusia są jeszcze życzliwi ludzie na tym świecie, którzy pamiętają, ze z jajka się nie wykluli:-):-) ja nie narzekam, bo zawsze mi się tak jakoś dobrzy ludzie na mojej drodze trafia:-):-):-)

mrowa widze, że zdesperowana jesteś:-D:-D wszystkie wywoływacze na raz uruchomiłas:-D:-D trzymam kciuki - oby cie ruszyło:-)

weronikaa fajny wieczorek ci sie zapowiada:-) pozazdrościć:-)

asze kciuki zaciskam jeszcze mocniej - oby się szybko rozhulało:-)

nulcia to masz powera od rana:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry