giza
kwiecień 05/luty 08
Asze, ja bym teraz też cały czas jadła. A dzisiaj zaszalałam z ciastem, ale na szczęście cukier nawet nie najgorszy mi po tym wyszedł.Dziewczyny czy Wy też jesteście wciąż takie głodne??? Ja bym bez przerwy coś mieliła!!!Już mnie to wkurza bo muszę iść do sklepu - wszystko pojadłam
![]()
Mrówa, to zaciskaj nogi i niech Kondzik jeszcze sobie poczeka.
Nulcia, może jednak się jeszcze dobrze ułoży i będziesz mogła rodzić naturalnie. Ja miałam cc, a płytki to chyba miałam tuż poniżej 100 tys.
remeny, ja dostałam zwolnienie od gina do 5 marca, a termin mam na 3-go. Ale są tacy, co na ostatnie 2 tygodnie przed terminem nie chcą już wystawiać L4.
PrzyszłaMamusiu, ja robię badania po śniadaniu, tylko staram się zjeść coś lekkiego i nie dużo. Tylko krzywą cukrową jak robiłam o byłam na czczo. W poprzedniej ciąży mi powiedzieli, że na morfologię nie trzeba być na czczo.
Już mnie to wkurza bo muszę iść do sklepu - wszystko pojadłam
a jak byłam na tej porodówce to mi położna powiedziała, że teraz tez raczej małe dzieciątko, ale u nas w rodzinie wszystkie poniżej 3000 ja sama miałam 2550/49 czyli byłam malutka a teraz.... już nie jestem malutka
A mnie bylo wszystko jedno, byle zdrowe. Mam cicha nadzieje na liczna gromadke wiec sadze ze obie plci beda godnie reprezentowane w naszej rodzince.
o kurcze a to dopiero. Maz mowi ze mial 4.3kg i chyba ponad 57cm a jego mama taka drobniutka i niska, nie wiem jak ona to zrobila. Jak jej sie udalo to i moze mi tez sie uda z tymi moimi waskimi biodrami a jak nie to CC 
Tylko przez ostatnich pare tygodni to kisiel bym tylko jadla.