Weronika po co masz sie na koszty narażać;-)Mrowa - okazało się że bateryjki za słabe i się właśnie ładują, jutro z samego rana Ci to podeślę. Chyba że może pocztą Ci po przesłać??
jak sie anładuja to prześlesz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weronika po co masz sie na koszty narażać;-)Mrowa - okazało się że bateryjki za słabe i się właśnie ładują, jutro z samego rana Ci to podeślę. Chyba że może pocztą Ci po przesłać??

chyba udało mi sie Bartka przekonać, że siostrzyczka może nam się na coś przydać, bo chodzil i przytulał się do brzucha, mówił do Marysi i słuchał czy mu odpowiada, a na koniec stwierdził: Mamusiu a może ja juz wyjmiemy z tego brzuchai ja chyba rzeczywiście nie miałabym nic przeciwko temu
a teraz synio pojechał w odwiedziny do dziadków, więc mam troszke wolnego..

A Nikoś już nieraz pokazał, że jest silnym chłopczykiem, więc będzie tylko lepiej i miejmy nadzieję, że takie wypadki już więcej nie będą miały miejsca
Najważniejsze, żebyście wrócili w końcu razem do domu
Kiedy planujecie kolejne podejście do karmienia cycem?
cokolwiek, byle dużo - ciekawe czym to się skończy

, trochę mnie to przeraża
Z tej okazji zrobiłam listę rzeczy do szpitala i ciągle przypomina mi się coś nowego. Chyba mnie wrócą z izby przyjęć jak im się tam wtoczę z moimi walizami

musze codziennie zaserwować sobie delikatna kaweczkę z mlekiem, bo nie mogę głowy od fotela oderwać - ciśnienie mam 90/50:-(
mrsF ja przeszłam taki sam kryzys związany z zaprzestaniem chodzenia do pracy.. też mam wrażenie, że marnuję czas.. kiedyś musiałam wykorzystać każdą sekundę dnia, a teraz łażę taka rozlazła![]()
Zadzwonilam do mojej sekretarki pod pozorem ze sprawdzam czy jakas wazna korespondencja do mnie nie przyszla. Potwierdzila ze cos jest w mojej skrzynce wiec ja na to od razu ze wpadne bo i tak do banku obok musze zajrzec. To moje "wpadniecie" trwalo chyba z 2 godzinki
. alez sie nagadalam :-)
Nikt sie nie dziwil ze moja fasolka juz do 3kg dobija bo ciagle jeszcze niektorzy podejrzewaja ze z takim brzucholcem to na blizniaki wyglada
. Mezowi nie powiedzialam ze bylam w pracy bo pewnie bym wpadla w tarapaty ale chyba sie bede musiala przyznac jak zacznie sie dopytywac co dzis robilam 

. No i tez pare razy blisko bylam tatuazu ale nie moglam sie zdecydowac jaki wiec sobie odpuscilam i ciesze sie bo szybko mi sie by pewnie znudzil. A moj kochany mezus zrobil sobie tatuaz w wieku 18 lat po paru drinkach z kolegami i teraz sie z niego smieje ze musi trzymac sie w formie zeby mu jego phoenix nie zflaczal 

,;-),...oby ci dobrze poszła ta praca..no i pełnia była....
ja płące w szpitalu po 6zł a prywatnie 10zł więc jest róznica spora nie
;-)super ze ok jak ja bede miała rodizć to dam ci znac moze w tym samym dniu urodzimy hehe
w końcu termin ten sam