skaba1
sierpień'05 marzec'08
mrowa, giza może te typy mają ten czujnik w standardzie?
a ja już chciałam reklamację składać.. ale karty gwarancyjnej mi w szpitalu nie wydali..;-)
moje dzieciaki śpią to i ja udaję się na spoczynek... Bartek spał do 18-tej, więc wydawało mi się, że poszaleje do 23, ale Marysia sie troszkę rozwyła, a on zawsze płacze razem z siostrą i tak się popłakał, że musialam go w łóżeczku uspajać.. no i zasnął.. tym sposobem mamy z J wolny wieczór.. ale weny twórczej brak..
a ja już chciałam reklamację składać.. ale karty gwarancyjnej mi w szpitalu nie wydali..;-)moje dzieciaki śpią to i ja udaję się na spoczynek... Bartek spał do 18-tej, więc wydawało mi się, że poszaleje do 23, ale Marysia sie troszkę rozwyła, a on zawsze płacze razem z siostrą i tak się popłakał, że musialam go w łóżeczku uspajać.. no i zasnął.. tym sposobem mamy z J wolny wieczór.. ale weny twórczej brak..
. 
. Masuję brzuszek i troszkę pomaga no i jak położę ją na brzuszku to też zazwyczaj skutkuje. W dzień nie ma w ogóle problemu, kupki odchodzą normalnie. Czytałam w necie, że to dyschezja, czyli niedojrzałość przewodu pokarmowego i że bardzo często się to pojawia u dzieci i że to nie jest kolka. I tego się podobno nie leczy a samo mija. Już się bałam, że coś zjadłam nie tak (ale trzymam dietę i nie eksperymentuję na razie, bo się boję).Chyba zajrzę na inny wątek, bo mi się pomysły skończyły jeśli chodzi o dietę
.
w pierwszym roku i dalej podobnie. Ja się cały czas nad tym zastanawiam. Boję się strasznie tych reakcji po szczepionkowych typu gorączkowanie
!
;-)!! Zresztą moja przyjaciółka zaszczepiła synka i do tej pory nie zachorował, mimo tego, że w ciągu roku kilka razy całą rodzinką złapali paskudztwo, a raz to nawet wylądowali w szpitalu, bo im się straszy synek odwodnił....:-( A małego nic nie ruszało...
Przemka szczepiłam skojarzonymi i teraz też tak będę robić. Na rota szczepię na 100%. Przemko przechodził 4 razy bardzo ciężko, z czego raz byliśmy tydzień w szpitalu i jeśli mam taką możliwość, to wolałabym tego uniknąć. Z pnemokokami poczekam chyba do 7-go miesiąca, bo wtedy wystarczą 3 dawki. A jak dziecko nie będzie chodziło do żłobka, to można poczekać do 2 latek i wtedy jest jedna dawka.
w zależności od apteki.
???
...