reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

heh ja stwierdziłam że jak do wtorku nic mnie nie ruszy to się zgłosze jeszcze ostatni raz do mojego gina... może da mi skierowanie do szpitala i tam jakoś mnie wywołają:-(
wczoraj wieczorem miałam trzy mocne skurcze i ból szyjki tak ze przypomniało mi sie wszytsko sprzed 4 lat...byłam tak przerażona że połozyłam sie plackiem i leżałam nieruchomo aż zasnęłam a ból ustapił.całą dolna partię ciała miałąm jak z waty i chciało mi sie ryczeć (zreszta jak cąły dzień) jakis strach mnie ogarnął a przecież tak już chciałam... niesttey nie zrobie szwagrowi przezentu na urodizny i nie urodze mu dziś chrzesniaka:-(bardzo mi ciężko i tak w głębi serca pragnę mieć to już za sobą... po 19 mam dzwonić do mojej znajomej połoznej to moze coś poradzi.4 dni to rpzecież malutko a nie mam siły przenościc tej ciąży - każdy kolejny dzień to dalej od mojego synka i bliżej swiąt podczas których chiałąbym juz z całą rodzinką być w domku:dry:

reklama
Widać że dziś sobota, bo cisza tu i spokój :)

niekat, trzymaj się dzielnie. Najgorzej jest nastawić się na wcześniejszy poród (sama tak zrobiłam :/) Wcześniej czy później Marcelek wyskoczy, nie ma wyjścia :) A do świąt to spokojnie urodzisz, tak myślę.

Marteczka, mało znam dzieci które nie ulewają. Zazwyczaj zdarza się to u małych głodomorków, które się za mocno najadają a potem im sie nie mieści ;) Myślę, że przy refluksie Zuzia nie miałaby tak dobrego samopoczucia i nie byłaby taka grzeczna.

Befatka, trzymam kciuki za dobre wyniki. Na koniec ciąży lubi się przyplątać jakaś małpa, ale grunt to zachowac spokój i leczyć. Całe szczęście, że jesteśmy już na takim etapie ciąży żę nic złego nie pwoinno się stać naszym maluchom, bo w każdej chwili można rozwiązać ciążę.

Irenka wyje, dziś ma kiepski humor, popiszę więcej jak pójdzie spać.

Witam!!wróciłam z moim małym smokiem do domu...Muszę się tu odnalezc bo jednak moi chłopcy "poszaleli na maxa"-mała śpi aięc tylko skrobnę iidę rozpakować walizki.Obecnie walczę z moimi xxxxxlllll cycami bo zaczyna mi się nawał,ale poza tym jest ok.Gratulacje dla rozpakowanych i sorry że nie nadrobię,ale 40 stron:no:Jutro wkleję jakąs fotkę..

Mamma koniecznie wklej ;] cycamo sie nie przejmuj mi mleko zanikło cyce zmalały czt. obwisły bo puste i mam rozmiar E :(

u nas coraz lepiej niko coraz wiecej je w sumie to ciagle by jadł ;] zjada do lita dziennie ;];] rosnie w oczach jest kochany .
Wczoraj małym zajeła sie moja siostra a ja zabrałam M bo miał wolne w pracy na kolacje ;] było fajniutko ha ha wrocilismy i jak sie połozyłam to juz nie wstałam do rana a miała byc piekna noc :P a tak to m z nikosiem urzedowali ;]
Co do szczepionek podobno w krakowie jest jakis program dla wczesniaków ze duzo szczepien jest za darmo ale cos mi sie to nie widzi ;] musze sie dowiedziec co i jak ;] pozdrowienia dla wszystkich

Mamma, serdecznie witamy Ciebie i Gabrysię z powrotem w domku... Mam nadzieję, że szybko zbierzesz siły... a rozmiarem biustu się nie przejmuj... ja mam obecnie E, a jeszcze nie urodziłam, a co to będzie jak zacznę karmić?! toż to :szok:...

Sabincia, pozdrowienia dla Ciebie i Twoich chłopaków... a co do romantycznych nocy, to chyba początki są trudne, ale za jakieś 10 lat... ;-)będziesz miała więcej czasu:-p

my dziś mamy swój pierwszy spacer za sobą przy ubieraniu był płacz bo przez te ubranie mało ruchów mała mogła robić ale tylko jak wyjechała na powietrze od razu zasnęła i spała cała drogę potem dostała takiego apetytu :-)
a ja padam cały dzień na nogach zakupy spacer odwiedziny rodziców idę się myć i spać

nierozpakowane Trzymajcie sie!!!

Dziewczyny co do piersi to te ktore maja duze to im rosna przy karmieniu a te co maja male to im maleja taka sprawiedliwosc mi zmalaly po pierwszej ciazy do roz A a teraz to juz mi nic nie zostanie:wściekła/y:
Dziewczyny rozpakowane tak wam juz zazdroszcze jak opowiadacie o swoich pociechach ze to :szok: no a my dziewczynki w dwupaku 3majmy sie juz niedlugo.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry