Befatka1982
Entuzjast(k)a
Witam mamusie i dziecieczki.
Mam chwiel dla siebie moje 2 robaczki wlasnie spia.Tatus po nocce i córcia po wielkim szamanku tylko mruczy cos tam przez sen i ciagle do niej zagladam bo mam krzywa faze jesli chodzi o uelwanie.Wczoraj wpakowalismu jej poduche do lozeczka i chyba jej wygodniej
Kurcze ale rebus z tymi szczepionkami.
Heh wlasnie przechwalilam ze mala spi i pisze tego posta ok 2 godzin no ale coz dzidziol ma prawo.No i przynajmnie 2gi kupol poszedl:-):-)
Milego dnia kochane buziaki papa
Mam chwiel dla siebie moje 2 robaczki wlasnie spia.Tatus po nocce i córcia po wielkim szamanku tylko mruczy cos tam przez sen i ciagle do niej zagladam bo mam krzywa faze jesli chodzi o uelwanie.Wczoraj wpakowalismu jej poduche do lozeczka i chyba jej wygodniej

Kurcze ale rebus z tymi szczepionkami.
Heh wlasnie przechwalilam ze mala spi i pisze tego posta ok 2 godzin no ale coz dzidziol ma prawo.No i przynajmnie 2gi kupol poszedl:-):-)
Milego dnia kochane buziaki papa
Potem położna mówiła mi, żeby jednak próbować do skutku, bo w ogóle nie będzie chciał ciągnąć piersi (no fakt - z butli łatwiej...)Do tej pory lekki problem jest ale na razie dajemy radę.

. To dawkowanie mnie rozwaliło
. Zostawię dla siebie do depilacji bikini
nam kazali przyjść na szczepienie po skończeniu 6 tyg
A ten zatkany nosek czasami bardzo ją męczy

Wydaje mi się, że Błażko też znacznie lepiej znosił szczepienia, choć dostawał standardowe, to nigdy nic się nie działo:-), ale nikogo nie namiawiam;-):-)