Marzena ja sie teraz dobzre czuję ale w 7 tyg miałam krwawienie :-(ale naszczęscie wszystko ok
:-) a płeć to w sumie już poznaliśmy będizemy meić synusia ale ejszcze nic na 100% lekarz nei da sobie głowy uciąć bo narazie zawcześnie;-)
a na USG 3d-4d nie ide bo szkoda mi kasy a wolę wydać na coś barzdiej pzrydatnego;-) a niewiem czy później będę oglądac nawet ten filmik bo swojego wesela nawet nie oglądałam;-)
zresztą najbliżej mam do Krakowa
Mamma bidulko to wam się urlop nie udał za barzdo :-(odpoczywaj teraz ile sie da bo dzidzia najważniejsza
Ninja nie miałam takiego chyba badania w I ciązy a co to za badanie wogóle jest?
:-) a płeć to w sumie już poznaliśmy będizemy meić synusia ale ejszcze nic na 100% lekarz nei da sobie głowy uciąć bo narazie zawcześnie;-) a na USG 3d-4d nie ide bo szkoda mi kasy a wolę wydać na coś barzdiej pzrydatnego;-) a niewiem czy później będę oglądac nawet ten filmik bo swojego wesela nawet nie oglądałam;-)

zresztą najbliżej mam do Krakowa
Mamma bidulko to wam się urlop nie udał za barzdo :-(odpoczywaj teraz ile sie da bo dzidzia najważniejsza

Ninja nie miałam takiego chyba badania w I ciązy a co to za badanie wogóle jest?

:-)

. A teraz (15-16 tydzień) dobry specjalista już moze zobaczyć co tam maluch ma, ale obiektywne wyniki są dopiero w 20 tyg