reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marzena ja sie teraz dobzre czuję ale w 7 tyg miałam krwawienie :-(ale naszczęscie wszystko ok:tak::-) a płeć to w sumie już poznaliśmy będizemy meić synusia ale ejszcze nic na 100% lekarz nei da sobie głowy uciąć bo narazie zawcześnie;-)
a na USG 3d-4d nie ide bo szkoda mi kasy a wolę wydać na coś barzdiej pzrydatnego;-) a niewiem czy później będę oglądac nawet ten filmik bo swojego wesela nawet nie oglądałam;-):-p:szok:zresztą najbliżej mam do Krakowa:crazy:
Mamma bidulko to wam się urlop nie udał za barzdo :-(odpoczywaj teraz ile sie da bo dzidzia najważniejsza :tak:
Ninja nie miałam takiego chyba badania w I ciązy a co to za badanie wogóle jest?

reklama
mamma80 oj to niefajnie Ci się porobiło, leż i nie martw się będzie dobrze:tak:
mrowa1 pisze:
a na USG 3d-4d nie ide bo szkoda mi kasy a wolę wydać na coś barzdiej pzrydatnego
No własnie ja też tak myślę:tak:
A tak wogóle to wiecie że 4D to jest to samo co 3D? Tzn 3D to jest długość x szerokość x wysokość a 4D to jest długość x szerokość x wysokość x czas i najczęściej jak decydujecie się na 4D to płacicie dodatkowe pieniądze za ten czas (choć w 3D i tak robia zdjęcia i nagrywaja filmiki na płytce) Więc nie dajcie się zrobić w jajo;-)
mrowa1 jak fajnie że Wam się udało, u nas każą pytac dopiero po 20 i to jak lista rezerwowa zejdzie:-(
A tak wogóle to kto u nas jest moderatorem, żeby usunac te posty marzeny78 na których próbowała sobie wstawić suwaczki (chyba że idziemy na ilość a nie na jakośc):rofl2:
Ale mam niechcieja:crazy:

ja nie wiem czy USG trójwymiarowe jest w Rzeszowie i nie wiem ile kosztuje, ale podczas pierwszej ciąży nikt mi nie powiedział co bęę miała to teraz bym chciała wiedzieć, a wydaje mi się ze na tym usg jest lepiej widac i pewniejsze
a duzo juz przytyłas

Marzena kosztuje w granicach 200-300 zeta za USG więc dla mnie to duzo wole kupić cos dzieciaczkom za ta kase;-)Moja Melcia ujawniła sie dopiero w 36-37 tyg ciazy bo cały czas sie wykrecała tyłkiem:crazy:złośliwiec mały:happy2::rofl2:
a teraz dowiedziałam sie w 14 ale wszystko se moze zmienić;-)
a przytyłam juz 4 kg:zawstydzona/y::crazy::szok:

Moja Melcia ujawniła sie dopiero w 36-37 tyg
Mój w 34 jak zaczął sikać:-D. A teraz (15-16 tydzień) dobry specjalista już moze zobaczyć co tam maluch ma, ale obiektywne wyniki są dopiero w 20 tyg:tak:
kosztuje w granicach 200-300 zeta
To chyba w całej Polsce takie ceny są:happy2:
A mój smrodek wrócił od babci zasmarkany, zobaczymy na razie podwyższonej temp nie ma, ale nie chce dać sobie zapodac kropli do nosa:-(

Siemanko!

Ja za usg 3d płacę w ramach wizyty a cała wizyta kosztuje 250 zł (mój gin jest drogi jak cholera ale tylko jemu jakoś ufam).

cicha - glikemię mam zrobić do nastepnej wizyty czyli 17.10 ale obojętnie czy teraz czy później.

Mamma80 - współczuję leżenia, no ale dzidzia najważniejsza. Oby się jak najszybciej polepszyło żebyś w pełni mogła się cieszyć ciążą. Pozdrawiam.

Marzena78 - testy suwaczków i innych rzeczy robi się w specjalnym dziale na forum ogólnym. A żeby nie pisać postów jeden pod drugim, zawsze można edytować wcześniej napisany i tam dodać np. zdanie, które dopiero wpadło do głowy. Trzeba szanować troszkę zasady forum.

mrowa1 - to badanie (glikemia) to badanie stwierdzające/wykluczające cukrzycę ciążową - byłam przekonana że to standardowe badanie - wszystkie znajome to miały..

reklama
a Ninja takie to miałam ;-) w 25 tyg. tylko aj na to mówią krzywa cukrowa;-):-D no i chyba jest obowiązkowe u nas bo nieznam takiej kobiety która by nei miała jej robionej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry