giza
kwiecień 05/luty 08
Mrówa, trzymam kciuki za Melę w przedszkolu.
Mnie i synka dopadł wirus i siedzimy w domu. Mam nadzieję, że szybko odpuści.
Z wózkiem to faktycznie nie jest łatwo. Najlepiej, żeby był lekki, miał dużą gondolę i nie kosztował fortuny. Przemko się urodził spory - 57cm i 4200g, więc wózka z wkładką nawet nie brałam pod uwagę. A gondola mu spokojnie na ponad pół roku wystarczyła. Też nie brałam pod uwagę ciężkich wózków, bo pół piętra trzeba go było wnosić (a właściwie to go wciągałam). Mój wózek w wersji z gondolą ważył chyba 14 kg.
Kuzyn kupił chicco trio, chyba taki model
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dzieckoWózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy kolor 22
fakt, że lekki, a mieszkają na trzecim piętrze bez windy. Ale już po niecałym roku musieli kupić nową spacerówkę, bo w tej stelaż się powyginał od noszenia "na biodrze". A kupując mięli nadzieję, że już do końca im wystarczy.
Mnie i synka dopadł wirus i siedzimy w domu. Mam nadzieję, że szybko odpuści.
Z wózkiem to faktycznie nie jest łatwo. Najlepiej, żeby był lekki, miał dużą gondolę i nie kosztował fortuny. Przemko się urodził spory - 57cm i 4200g, więc wózka z wkładką nawet nie brałam pod uwagę. A gondola mu spokojnie na ponad pół roku wystarczyła. Też nie brałam pod uwagę ciężkich wózków, bo pół piętra trzeba go było wnosić (a właściwie to go wciągałam). Mój wózek w wersji z gondolą ważył chyba 14 kg.
Kuzyn kupił chicco trio, chyba taki model
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dzieckoWózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy kolor 22
fakt, że lekki, a mieszkają na trzecim piętrze bez windy. Ale już po niecałym roku musieli kupić nową spacerówkę, bo w tej stelaż się powyginał od noszenia "na biodrze". A kupując mięli nadzieję, że już do końca im wystarczy.

dbaj o siebie i maluszka!! już niedużo zostało nam tej ciąży;-);-);-)
też się nad nim zastanawialiśmy..
, nasi przyjaciele kupili córce i klęli w żywe kamienie
, wymieniali 3 stelaże i wszystkie były walnięte, dopiero 3 wzięli i sami sobie poprawili tak żeby działało. Poza tym budka bardzo słabo zakrywa dziecko bez parasola nie da rady, jest strasznie głośny bo ma metalowy koszyk na zakupy, no i strasznie trzeszczał i piszczał nie pomagało smarowanie oliwienie nic
Mój Bąbel troszkę się rozleniwił ostatnie kilka dni prawie go nie czuję aż zaczynam się denerwować:-(, jutro mam wizytę u gina i chyba też zrobię sobie usg. Jak kopał mnie koło pęcherza to go czułam a teraz chyba przeniósł się wyżej (bo mi brzuch jakoś do przodu wypchnęło)
, za te pieniążki planuję zrobić dzieciom (jeśli będzie 2 syn) pokoik wspólny (juz mam nawet ogólny zarys jak będzie wyglądał) a jak będzie córcia to oddzielne pokoiki:-).
u mnie w skrócie- zaczełam tyc
i mam na razie 1 kg na + od wagi startowej ale az 3 licząc spadek wagi na poczatku
zaczynam odczuwac Motylka ale jeszcze nie stiwerdzam wyraxnych ruchów.Oliwię poczułam w 17,4 tc wiec mam jeszcze ok tygodnia żeby poczuc Motylka tak na prawde:-)
Pogodziłam się z tym(chyba)że musze siedzieć w domu.Teraz mam jeden cel-