skaba1
sierpień'05 marzec'08
:-) wiecie co ja też pomału zaczynam wierzyć, że mamy albo syna albo córkę
do tej pory cały czas twierdziłam, ze mamy drugiego syna.. jakoś tak mi się w głowie nie mieściło, że moglibyśmy zmajstrować dziewuchę.. a teraz hmmm... już nie jestem taka pewna tego sisiorka...:-):-):-) ale preferencji nadal nie mam - niech będzie co ma być i tak bedziemy bardzo szczęśliwi.. byleby zdrówko było...
mrowa1 dołaczam się do kciukasów za dzień bez telefonu:-) no i korzystaj moja droga:-):-):-)
milla29 ja też lecę jutro do gina:-) oj już się nie mogę doczekać:-)
moje maleństwo właśnie najlepiej czuć jak szaleje w okolicach pęcherza.. pełnego:-):-)
a i co ty tam pod tym Olsztynem robiłaś?? pochodzisz z tamtych stron?? pytam, bo są mi bliskie sercu:-):-)
cicha ja mam smaki dokładnie takie jak ty - kwaśne, w occie, pikantne i przegryzione czekoladką:-) zobaczymy czy wyjdzie nam to samo:-):-)
do tej pory cały czas twierdziłam, ze mamy drugiego syna.. jakoś tak mi się w głowie nie mieściło, że moglibyśmy zmajstrować dziewuchę.. a teraz hmmm... już nie jestem taka pewna tego sisiorka...:-):-):-) ale preferencji nadal nie mam - niech będzie co ma być i tak bedziemy bardzo szczęśliwi.. byleby zdrówko było...mrowa1 dołaczam się do kciukasów za dzień bez telefonu:-) no i korzystaj moja droga:-):-):-)
milla29 ja też lecę jutro do gina:-) oj już się nie mogę doczekać:-)
moje maleństwo właśnie najlepiej czuć jak szaleje w okolicach pęcherza.. pełnego:-):-)
a i co ty tam pod tym Olsztynem robiłaś?? pochodzisz z tamtych stron?? pytam, bo są mi bliskie sercu:-):-)
cicha ja mam smaki dokładnie takie jak ty - kwaśne, w occie, pikantne i przegryzione czekoladką:-) zobaczymy czy wyjdzie nam to samo:-):-)

. Ale brzusio z daleka widoczny
. Ja w weekend byłam u mojego brata, który ma syncia półtorarocznego. Jest taki cudowny! Wszystko rozumie, nie trzeba mu tłumaczyć kilka razy.:-) Normalnie jak mały, dorosły facecik. Tylko ubolewałam, bo nie mogłam go nosić na rękach (bałam się dźwigać w końcu to 12kg):-(. Jest taką iskierką i lubi się bardzo przytulać. Cudo!
;-).
.
... c.d.n..
. A ostatnio postanowiłam opracować sobie jadłospis
Planuję poodkładać rzeczy, w które przez najbliższe miesiące się nie zmieszcze