Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nigdy nie miałam problemu z pokarmem (i może teraz też nie tylko panikuję)ale mam wrażenie, że w ciągu dnia (właściwie pod wieczór) mała się nie najada
. Bo po jakimś czasie ssania piersi płacze. Przystawiam ją do drugiej i znowu po jakimś czasie płacze tak jakby wszystko wypiła z jednej i drugiej. Kiedyś jak miała tą kolkę środowiskową (za dużo bodźców w ciągu dnia) to prężyła się od razu po zetknięciu z sutkiem a teraz jakieś 5 min ciągnie i dopiero płacz
.Ale biorę ją pionowo i jest spokój
. Teraz mi nawet już zasnęła, a nie zmęczyła się płaczem, bo płakała tylko kilka sekund jak skończyła obrabiać pierś. A wydaje mi się jakby była głodna to by miała problem z zaśnięciem. Prawda?
jak odciągam laktatorem po karmieniu to malusio wychodzi aż w końcu nic. Ale za to ręcznie jeszcze daje rade
.
...mąż ma kupić w aptece mleko to zobaczę czy ona się denerwuje z tego względu, że za mało zjadła czy też nie będzie chciała. Tymon wysypany na buźce strasznieBo pinda nie wiedziałam, że nie mogę jeść lodów
- wczoraj zjadłam po południu big milka a rano oprócz krostek na policzkach (tego trądziku) miał wysypane na czole - i rano poprawiłam drugim big milkiem
No i poszło na całą buźkę
Dopiero połozna przy ważeniu mi powiedziała, że to najpewniej od lodów
Siwona - przestaję jeść nabiał na kilka dni tak jak Ty
![]()

to ja już nie wiem, chyba trawe bede jeśc 

może to od tego??Tak jak napisała Ninja - nic dodać nic ująć!Sorki, ale ja w żaden sposób nie będę tu Miquela usprawiedliwiać, że to go przytłacza i takie tam sraty-taty - JEST OJCEM TO NIECH WEŹMIE ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ - dla mnie to zachowuje się jak ostatni patałach i gówniarz - mam nadzieję tylko, że kiedyś dorośnie i zrozumie, że życie nie składa się z samych miłych chwil... I niech uważa, bo to co się daje drugiej osobie, wraca do nas dwukrotnie - czy to dobre rzeczy czy złe (to taka główna zasada i wiara w moim życiu i zawsze się sprawdza). Trzymaj się i bądź silna dla Nikosia!

Nela ma na czole jeden strup - wygląda to jak ciemiączko